Survivor 2024: Δεν τα «μάσησε» ο Σάββας Γκέντσογλου: «Έχουν γίνει πράγματα…» (video)


Survivor 2024: Δεν τα «μάσησε» ο Σάββας Γκέντσογλου: «Έχουν γίνει πράγματα…» (video)


Διαφ.


Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου ήταν σήμερα (26/5) ο Σάββας Γκέντσογλου. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο πρώην ποδοσφαιριστής και παίκτης του Survivor, αποκάλυψε νέες πληροφορίες για την σχέση του με την πρώην σύντροφό του Αγγελική Ηλιάδη.

Με την ευκαιρία, δείτε: Survivor 2024: Τρελά ερωτευμένος ο Ντάνιελ Νούρκα! Ποια είναι ο κούκλα Στεφανία που του έχει κλέψει την καρδιά;

«Έχουν γίνει άσχημα πράγματα»

Μεταξύ άλλων, ο Σάββας Γκέντσογλου δήλωσε ότι: «Δεν ήταν πάντα έτσι, έχουμε περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις με την Αγγελική στο μεταξύ μας. Έχουν γίνει άσχημα πράγματα, αλλά τα έχουμε αφήσει πίσω, ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Πλέον είμαστε πάρα πολύ καλά, λειτουργούμε έτσι όπως πρέπει για το καλό του Βασίλη και του Μπάμπη και μακάρι όλες οι σχέσεις των χωρισμένων γονιών να ήταν έτσι».

«Αλλά, δεν μπορώ να σας κρύψω ότι περάσαμε πραγματικά κάποιες δύσκολες καταστάσεις στο πρώιμο στάδιο του χωρισμού. Το δουλέψαμε μόνοι μας, δεν πήγαμε σε ειδικό. Περάσαμε και περιόδους που δεν μιλούσαμε, που είχαμε απομακρυνθεί και για μεγάλα χρονικά διαστήματα σχετικά, αλλά πιστεύω ότι είναι όλη η διαδικασία που πρέπει να την περάσουμε. Δεν γίνεται ως δια μαγείας να φτιάξουν τα πράγματα και να είναι τέλεια, θέλει χρόνο και προσπάθεια», πρόσθεσε στο τέλος.


Πηγή