Φέρνει οριστικά το καλοκαίρι η Χριστίνα Σούζη: «Η θερμοκρασία ανεβαίνει σιγά σιγά και φτάνει μέχρι…»


Φέρνει οριστικά το καλοκαίρι η Χριστίνα Σούζη: «Η θερμοκρασία ανεβαίνει σιγά σιγά και φτάνει μέχρι…»


Διαφ.


Η Χριστίνα Σούζη φαίνεται πως μας φέρνει το καλοκαίρι από τις προσεχείς μέρες, αναφέροντας πως ο υδράργυρος ανεβαίνει σιγά σιγά και πρόκειται ιδιαίτερα να μας δώσει ένα ζεστό Σαββατοκύριακο.

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, στην ανάλυσή της, επεσήμανε πως σήμερα (27/5) οι βροχές θα συνεχιστούν κατά τόπους, με μια απογευματινή και βραδινή αστάθεια, ενώ το ίδιο σκηνικό θα ισχύσει και αύριο (28/5) το πρωί στα Δωδεκάνησα, με τις βροχές να επισκέπτονται και τα ηπειρωτικά στη διάρκεια της ημέρας, για να ανέβει η θερμοκρασία προς τους 27-28 βαθμούς.

Η πορεία του καιρού μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Η Τετάρτη (29/5) θα είναι καλύτερη ως προς τα φαινόμενα, που θα σημειωθούν, με τις όποιες βροχές να σταματούν μέχρι το βράδυ και τον υδράργυρο να συνεχίσει να ανεβαίνει. Μέχρι την Παρασκευή (31/5), πάντως, θα έχουν κοπάσει εντελώς, βοηθώντας στην εκ νέου άνοδο του υδραργύρου, χωρίς οι άνεμοι να έχουν μεγάλη ένταση.

Το Σάββατο (1/6) υπάρχει μεν μια πιθανότητα να σημειωθούν συνθήκες στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς, αφού πρώτα θα έχει ανέβει σιγά σιγά, με τη ζέστη να είναι έντονη προς το τέλος της εβδομάδας, κάτι που προβλέπει και ο Τάσος Αρνιακός.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Πηγή