Survivor 2024 spoiler 27/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση


Survivor 2024 spoiler 27/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 27/05: Αγώνας δεύτερης ασυλίας απόψε στο Survivor 2024 με τους ηττημένους να δίνουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Χτες όσοι επιλέξατε να μην δείτε τον μεγάλο τελικό της Euroleague αλλά Survivor, είδατε πως ο Χριστόφορος Ταξίδης βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και σήμερα πάμε για τον δεύτερο. Από ποια ομάδα θα είναι; Από τους Μαχητές ή από τους Διάσημους.

Δώρα Νικολή και Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι ήδη στον τάκο, αφού περιμένουν και έναν τρίτο για την τελική μονομαχία και μέχρι τότε δεν μπορούν να βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Οπότε οι υποψήφιοι της εβδομάδας θα είναι σίγουρα και δυνατά ονόματα κάτι που σημαίνει πως ο Χριστόφορος θα έχει σίγουρα πολύ δύσκολο έργο.

Survivor 2024 spoiler 27/05: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Με δεδομένο πλέον ότι οι Κόκκινοι κερδίζουν την 2η ασυλιά απόψε και βγάζουν Μαχητή στον τάκο, πάμε να δούμε ποιος είναι αυτός ο Μπλε που θα παλέψει για την παραμονή του στο ριάλιτι. Είναι επιβεβαιωμένο πλέον το ρεπορτάζ μας από τον Άγιο Δομίνικο και θέλει τον Σταμάτη Ταλαδιανό να είναι ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση.


Πηγή