Φρίκη στην Νίκαια: Κάρφωσε μαχαίρι στην κοιλιά της συζύγου του και διέφυγε – Τον εντόπισε και τον συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ.


Φρίκη στην Νίκαια: Κάρφωσε μαχαίρι στην κοιλιά της συζύγου του και διέφυγε – Τον εντόπισε και τον συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ.


Διαφ.


Θρίλερ εκτυλίσσεται στη Νίκαια με μια γυναίκα να βρίσκεται μαχαιρωμένη στην κοιλιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα κάλεσε το 100 και είπε ότι ο άντρας της την έχει καρφώσει με ένα μαχαίρι στην κοιλιά και το έκλεισε.

Η Άμεση Δράση έφτασε στο σημείο γρήγορα ενώ σπεύδει και το ΕΚΑΒ για να πάρει την γυναίκα η οποία ευτυχώς είναι ζωντανή και έχει τις αισθήσεις της. Η Ελληνική Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο επί της οδού Αρτέμιδος στη Νίκαια. Η γυναίκα, που είναι 57 ετών και κατάγεται από το Περού έχει τις αισθήσεις της και μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Ο άνδρας, που είναι επίσης 57 ετών και Έλληνας, διέφυγε πεζός και τελικά συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Το ζευγάρι διέμενε στη Νίκαια τα τελευταία 15 χρόνια.

Ελληνική Αστυνομία
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Δείτε επίσης: Κρήτη: Συνελήφθη Αλβανός κακοποιός – Τον αναζητούσε 10 χρόνια η Interpol για δολοφονία

Με ιστορικό συλλήψεων ο δράστης

Ο δράστης είχε συλληφθεί συνολικά έξι φορές για ενδοοικογενειακή βία την τελευταία τριετία, Είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο και κατόπιν είχε αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες., την τελευταία φορά στα τέλη Απριλίου, η γυναίκα είχε ρωτηθεί ξανά για κουμπί πανικού και για παραμονή της σε δομή φιλοξενίας, αλλά αρνήθηκε.


Πηγή