Survivor 2024 spoiler 28/05: «Τέλος, δεν αντέχω άλλο» – (Ξανά) Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς!


Survivor 2024 spoiler 28/05: «Τέλος, δεν αντέχω άλλο» – (Ξανά) Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς!


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 28/05: Δύσκολες ώρες βιώνει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2024 παίκτρια, η οποία ζήτησε ακόμα μια φορά να αποχωρήσει από το ριάλιτι και να επιστρέψει στην οικογένειά της.

Φυσικά και αναφερόμαστε στη Δώρα Νικολή. Δεν είναι μυστικό πλέον ότι η παίκτρια της μπλε ομάδας έχει ζητήσει να φύγει. Αρχικά έχασε από τον Χριστόφορο Ταξίδη για να βρεθεί εκ νέου υποψήφια και να αποχωρήσει, ωστόσο αυτό πήρε παράταση και μετά την… υποψηφιότητά του Γιώργου Παπαχαραλάμπους και περιμένουν ακόμα έναν υποψήφιο για να μονομαχήσουν!

Survivor 2024 spoiler 28/05: «Τέλος, δεν αντέχω άλλο» - (Ξανά)Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς!

Αρχικά η Δώρα Νικολή πείστηκε από την παραγωγή να παραμείνει μέχρι την επόμενη αποχώρηση και να μην φύγει οικειοθελώς διότι είναι μετρημένα κουκιά οι παίκτες. Απάντησε θετικά, όμως βλέπει πως όλο αυτό έχει πάρει κι άλλη παράταση. Αρχικά πίστευε ότι θα κρατήσει δύο εβδομάδες η υποψηφιότητά της αλλά πάει για τρίτη.

Survivor 2024 spoiler 28/05: Αποχωρεί η Δώρα Νικολή;

Η Δώρα Νικολή έχει αρχίσει να πετάει και συνέχεια σπόντες για το τέλος της από το Survivor. Το ίδιο έκανε και στο χθεσινό επεισόδιο, όπου την ακούσαμε να λέει το πόσο πολύ τις λείπουν τα παιδιά της και πως δεν θα αντέξει άλλο. Το είπε ξεκάθαρα η γυναίκα.

Θεωρείται πια δεδομένο πως στην αποχώρηση της εβδομάδας εκείνη που θα φύγει θα είναι η Δώρα Νικολή. Η ίδια έχει ξεκαθαρίσει στην παραγωγή πως δεν αντέχει, όχι απλά εβδομάδα ακόμα, αλλά ούτε ώρα. Θέλει να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα… χτες. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φήμες αυτές και τελικά η Δώρα Νικολή φύγει από το Survivor 2024 μπορείτε να δείτε εδώ και πόσα χρήματα θα πάρει.


Πηγή