Πειραιάς: Εντοπίστηκαν πάνω απο 100 κιλά κοκαΐνης σε κιβώτιο με κατεψυγμένα καλαμαράκια – Φωτογραφίες και βίντεο από την κατάσχεση


Πειραιάς: Εντοπίστηκαν πάνω απο 100 κιλά κοκαΐνης σε κιβώτιο με κατεψυγμένα καλαμαράκια – Φωτογραφίες και βίντεο από την κατάσχεση


Διαφ.


Ακόμη ένα κύκλωμα ναρκωτικών εντοπίστηκε και εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. στο λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και ειδικότερα, περισσότερα από 100 κιλά κοκαΐνης μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο με νόμιμο φορτίο κατεψυγμένα καλαμαράκια στο λιμάνι του Πειραιά.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Πειραιάς: Αυτός είναι ο Έλληνας «Pablo» του καρτέλ με τα 210 κιλά κοκαΐνης – Πουλούσε μέχρι και όπλα στη Λατινική Αμερική

Ειδικότερα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο διυπηρεσιακής συνεργασίας με το Τμήμα Λαθρεμπορίου Γ’ Τελωνειακής Διεύθυνσης Πειραιά, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε., τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος και με τη συνδρομή Ξένων Αρχών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης με σκοπό τον εντοπισμό ναρκωτικών, κατά το χρονικό διάστημα από 23 έως 27 Μαΐου 2024 εντός του λιμανιού του Πειραιά, σε 13 εμπορευματοκιβώτια προερχόμενα από χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Σε ένα εμπορευματοκιβώτιο με νόμιμο φορτίο κατεψυγμένα καλαμαράκια, προερχόμενο από το Περού με προορισμό την Κροατία, βρέθηκαν 100 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 109 κιλά και 600 γραμμ. κοκαΐνη.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ:

Λιμάνι Πειραιά ναρκωτικά
Λιμάνι Πειραιά ναρκωτικά
Λιμάνι Πειραιά ναρκωτικά
Λιμάνι Πειραιά ναρκωτικά

Να υπενθυμίσουμε ότι κύκλωμα ναρκωτικών «ξεσκέπασε» η Δίωξη Ναρκωτικών στο λιμάνι του Πειραιά την Πέμπτη (23/5) , καθώς εντόπισε κοντέινερ με γαρίδες μέσα στο οποίο υπήρχαν πάνω από 200 κιλά κοκαΐνης.

Το κοντέινερ είχε έρθει από την Λατινική Αμερική και μέσα του υπήρχαν γαρίδες και ναρκωτικά. Τελικός προορισμός του κοντέινερ ήταν η Αλβανία όπου θα γινόταν ο διαμοιρασμός.


Πηγή