Survivor 2024: Τουρκάλα «δάγκωσε» τη λαμαρίνα με τον Φάνη – «Πάμε για τσάι, αγάπη μου, μωρό μου» (video)


Survivor 2024: Τουρκάλα «δάγκωσε» τη λαμαρίνα με τον Φάνη – «Πάμε για τσάι, αγάπη μου, μωρό μου» (video)


Διαφ.


Ο Φάνης Μπολέτσης φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει τις κατακτήσεις του στο φετινό Survivor, καθώς στο χθεσινό επεισόδιο (27/5) μια τουρκάλα παίχτρια, η Nefise εκδήλωσε την συμπάθεια της απέναντι στον παίχτη των μπλε!

Να υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο διάστημα, Έλληνες και Τούρκοι παίχτες αγωνίζονται μαζί για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και, όπως όλα δείχνουν, έχουν αναπτυχθεί συναισθήματα μεταξύ τους.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler 28/05: «Τέλος, δεν αντέχω άλλο» – (Ξανά) Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς!

Η Nefise, χθες, αποφάσισε να εκδηλώσει τα συναισθήματά της, ύστερα από μια ερώτηση του Γιώργου Λιανού.

Η παίχτρια από την Τουρκία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στην ίδια ομάδα με τον Φάνη και ελπίζω να μη χωριστούμε. Ελπίζω να διαλέγει πάντα εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε στην ίδια ομάδα».

Της έχει πάρει το μυαλό

Λίγο αργότερα όμως, αποφάσισε να γίνει ακόμα πιο… αποκαλυπτική.

«Μου έχει πάρει το μυαλό και δεν μπορώ να μιλήσω πια. Μόνο λυπάμαι που δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του στο χέρι του. Ελπίζω να γίνει καλά σύντομα και να πάνε όλα καλά αγάπη μου, μωρό μου», εξομολογήθηκε.

Η Nefise στο τέλος έκανε και μια πρόταση στον παίκτη της Μπλε ομάδας. «Εδώ ή έξω, δεν έχει σημασία θέλω να πιούμε ένα τσάι. Αγάπη μου!».

Τη στιγμή που ο Φάνης ζήτησε να μεταφραστούν όσα ανέφερε, όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Τι θα γίνει όμως με Χρύσα που τον περιμένει

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου σε συνέντευξη της στο ΣΚΑΙ και το Fay’s Time είχε απαντήσει σε ερώτηση για το τι συμβαίνει ανάμεσά της και τον Φάνη Μπολέτση.

«Κάποιος έπρεπε να βγάλει το ριάλιτι. Όταν το κάνουν κάποια άτομα γιατί το κάνουν συγκεκριμένα της κόκκινης ομάδας, το οποίο το έχουν βιώσει γιατί ήταν μέσα στο παιχνίδι είτε αυτοί είτε σύντροφοι τους. Το έχουμε συζητήσει και έχουμε πει δεν είναι ωραίο. Ήμασταν όντως πολύ κοντά με τον Φάνη αλλά ήταν γενικά με όλα τα κορίτσια. Και να υπήρχε όμως δεν το θεωρώ κατακριτέο. To πλάνο είναι όντως παρεξηγήσιμο. Δεν χάιδευα τον Φάνη, πετάγαμε ο ένας στον άλλο φύκια και τους έβγαζα τα φύκια. Ακόμα και να ήθελα να τον χαϊδέψω δεν θα το έκανα με αυτό τον τρόπο.

Ήμασταν κοντά, δεν υπάρχει κάτι. Δεν έχουμε συζητήσει τουλάχιστον κάτι εγώ και ο Φάνης. Να βγει… Θα δούμε, θα φανεί», ξεκαθάρισε η Χρύσα Χατζηγεωργίου.


Πηγή