«Λάβα» Γιάννη Καλλιάνου για τη χώρα: «Αγγίζουμε τα 40άρια από…»


«Λάβα» Γιάννη Καλλιάνου για τη χώρα: «Αγγίζουμε τα 40άρια από…»


Διαφ.


Καιρός: Ακόμη μία θερμή εισβολή, όπως όλα δείχνουν η μεγαλύτερη της χρονιάς μέχρι στιγμής, είναι προ των πυλών, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.

Ο μετεωρολόγος μίλησε για σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (1-2/6) και για αρκετές μέρες, ενώ θα αγγίξει ο υδράργυρος πλέον και τους 40 βαθμούς στη χώρα! Η Δευτέρα φαίνεται πως θα είναι η πιο θερμή μέρα, αφού σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας θα έχουμε 38άρια. Παράλληλα, τον λούζει κρύος ιδρώτας τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο: «Θα βγάλει σήμερα και περιμένουμε…» (video)

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο:

«Αστραπή» από τα Μερομήνια: «Ισχυρή κακοκαιρία στην καρδιά του καλοκαιριού»

Μερομήνια 2024: Δυστυχώς δεν είναι ευχάριστες οι εκπλήξεις που φαίνεται πως μας επιφυλάσσει ο Ιούνιος, καθώς δεν αναμένεται να είναι και τόσο… καλοκαιρινός.

Τα μερομήνια αναφέρουν πως θα υπάρξει μια μικρή κάθοδος της θερμοκρασίας αυτές τις μέρες και στη συνέχεια και από 17 έως 26 του μήνα θα έχουμε υψηλές θερμοκρασίες και πιθανότητα για οριακό καύσωνα κυρίως σε κεντρικά και νότια. Παράλληλα, μας έβαλε φωτιά ο Τάσος Αρνιακός: Άλλαξε όλα τα σκηνικά!

Ιούνιος 2024

Φυσιολογικές θερμοκρασίες αρχικά και κακοκαιρία στα μισά του μήνα 13-19 σε όλη τη χώρα και σταδιακή άνοδος προς το τέλος χωρίς φαινόμενα.

Ιούλιος 2024

Πρώτο μισό του μήνα με παρατεταμένη περίοδο υψηλών θερμοκρασιών. Σε επίπεδα καύσωνα 19-25 του μήνα.

Αύγουστος 2024

Πρώτο δεκαήμερο με υψηλές θερμοκρασίες στα νότια, κανονικές βορειοανατολικά. 11-21 ισχυρός καύσωνας. 22-26 ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες από τα δυτικά προς τα βορειοανατολικά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Τέλος του μήνα με βελτιωμένο καιρό και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.


Πηγή