Survivor 2024: Άγριος τσακωμός! Στα χέρια Μπολέτσης και Γκιουλέκας – «Τι πρόβλημα έχεις μαζί μου…» (video)


Survivor 2024: Άγριος τσακωμός! Στα χέρια Μπολέτσης και Γκιουλέκας – «Τι πρόβλημα έχεις μαζί μου…» (video)


Διαφ.


Survivor 2024: Ο αποψινός (28/5) αγώνας του Survivor ξεκίνησε αλλά ο Φάνης, ο οποίος προηγουμένως έδειξε το σκληρό του πρόσωπο, αποχώρησε για να βρεθεί στο νοσοκομείο και να κάνει εξετάσεις για το χέρι του. Η Νεφισέ, η οποία έχει εκδηλώσει πολλάκις το ενδιαφέρον της για εκείνον, δεν σταμάτησε να του κάνει αφιερώσεις για να δείξει πως τον στηρίζει.

Φυσικά, ακολούθησαν πειράγματα από τους συμπαίκτες του όταν εκείνος επέστρεψε, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται και δεν σχολιάζει ιδιαίτερα όσα του λέει εκείνη, αλλά και όσα του αναφέρουν οι συμπαίκτες του. Παρόλα αυτά, η ίδια ετοιμάζει ήδη τον γάμο τους: «Θα είναι γαμπρός στην Τουρκία», είπε κάποια στιγμή.

Η ομάδα που κέρδισε την 3η ασυλία στο Survivor και το σκηνικό με τον Φάνη και τον Γκιουλέκα

Και ο Φάνης συνέχισε να είναι το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς και αυτή τη φορά, διότι πέρα από τα ερωτικά του, έχει προβλήματα με τους κόκκινους και ο Γκιουλέκας δεν κρατιέται πια και δείχνει πόσο εκνευρίζεται μαζί του με κάθε ευκαιρία.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με νίκη των μπλε και ο Μπολέτσης έβαλε τα γέλια από την χαρά του και έτρεξε να συγχαρεί τον Ντάνιελ που έφερε τον νικητήριο πόντο. Ο Γιώργος θεώρησε πως ήταν ειρωνεία για εκείνον που έχασε και τον πλησίασε, κόλλησε σχεδόν το πρόσωπό του με το δικό του, με εκείνον να τον ρωτά: «Τι πρόβλημα έχεις μαζί μου;».

Ενώ φαινόταν όμως πως θα γίνει χαμός, απομακρύνθηκαν ξαφνικά και τα πνεύματα ηρέμησαν. «Κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν τους έκανα την χάρη, δεν θα τους κάνω την χάρη», τόνισε ο Φάνης.


Πηγή