Άγιοι Ανάργυροι: «Σπάει» καρδιές η μητέρα της Κυριακής – «Θέλω να την αγκαλιάσω,να την μυρίσω, μου λείπει» (video)


Άγιοι Ανάργυροι: «Σπάει» καρδιές η μητέρα της Κυριακής – «Θέλω να την αγκαλιάσω,να την μυρίσω, μου λείπει» (video)


Διαφ.


Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της άτυχης, Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Α.Τ Αγίων Αναργύρων, προκαλεί ανατριχίλα σε όλο το πανελλήνιο…

Σήμερα (29/5), η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που ζει σε καθημερινή βάση από το βράδυ της 1ης Απριλίου, μέχρι και σήμερα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «παρακαλάω την Παναγία να μου τη στείλει κάθε βράδυ στον ύπνο μου».

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Άγιοι Ανάργυροι: Αγανάκτηση από την οικογένεια της άτυχης Κυριακής – «Ο δολοφόνος έτυχε προστασίας από το κράτος» (video)

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Πόσες φορές πήγε το δάχτυλό μου στο τηλέφωνο; Να την πάρω; Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα είχα πάει σπίτι της Κυριακής να πιω καφέ. Έκανε τον πιο ωραίο καφέ. Να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει το παιδί της. Καμία άλλη μάνα να μην κλάψει το παιδί της. Οι μαμάδες καταλαβαίνουν. Θέλω να την αγκαλιάσω, να την μυρίσω… Παρακαλάω κάθε βράδυ την Παναγία να μου τη στείλει στον ύπνο μου έστω ένα λεπτό να μου πει «δεν πόνεσα ρε μαμά. Προσέχω πολλά παιδάκια εδώ», είπε η μητέρα της Κυριακής.

Ενώ πρόσθεσε, «ραγίζοντας» και την καρδιά του πιο σκληρού ανθρώπου:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μυρωδιά της, το κλάμα της. Πηγαίνω και χαϊδεύω τα μάρμαρα και λέω ‘το κοριτσάκι μου, το παιδάκι μου είναι εδώ μέσα. Γιατί το παιδί μου είναι εκεί; Γιατί δεν βρέθηκε κανείς να τη βοηθήσει; Βγήκα από το ψυχιατρείο, είμαι σε φαρμακευτική αγωγή. Να βγουν οι γυναίκες να καταγγείλουν τον κακοποιητή τους», ανέφερε η μητέρα της Κυριακής.

Σπάραξε ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτές οι σπαρακτικές δηλώσεις της μητέρας της Κυριακής, δεν άφησαν ασυγκίνητους και όσους ήταν στο πλατό της εκπομπής, με τον Γιώργο Λιάγκα μαζί με την ομάδα του να «καταρρέουν» στο πλατό.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε με δάκρυα στα μάτια: «Δεν ξέρω τι να πω δημοσιογραφικά… ανθρώπινα. Για μια γυναίκα που παραδέχεται ότι είναι με χάπια και προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για τον χαμό της κόρης της… Ζητά δικαίωση. Δεν θα δικαιωθεί ποτέ η γυναίκα αυτή, δεν θα αποδοθούν οι ευθύνες που πρέπει σε αυτήν την χώρα, να είστε βέβαιοι στον βαθμό που αναλογούν και σε αυτούς που αναλογούν. Θα γίνει συγκάλυψη».

Και στη συνέχεια ξέσπασε: «Και δεν προκαλώ κανέναν σε βια αλλά δημοσιογραφικά με την γλώσσα μου θα τους λιντσάρω! Την ακούσαμε να λέει ότι άξιζε που θυσιάστηκε η κόρη της αλλά δεν άξιζε… Εγώ σαν κοινωνία θέλω να ζητήσω συγγνώμη.. Για αυτούς που πήραν χαρτιά και σε 50 μέρες γύρισαν πίσω.. για το προφανές! Και έχουμε και προεκλογική περίοδο!

Η πολιτική δεν είναι τα TikTok είναι ο άνθρωπος, η ανθρώπινη ζωή! Τι κάνατε για να μην έχουμε μια μάνα να σπαράζει; Τι κάνατε; Σα δε ντρεπόμαστε όλοι μας! Και δεν βγάζω και τον εαυτό μου από αυτό».


Πηγή