Έγινε… φουσκωτός, πέταξε τις βαφές μαλλιών: Ούτε ο Πάριος με την Αλιμπέρτη δεν αναγνωρίζουν τον γιο τους, Good Job Nicky (photos)


Έγινε… φουσκωτός, πέταξε τις βαφές μαλλιών: Ούτε ο Πάριος με την Αλιμπέρτη δεν αναγνωρίζουν τον γιο τους, Good Job Nicky (photos)


Διαφ.


Ριζική αλλαγή στην εμφάνισή του έχει κάνει ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, μη θυμίζοντας σε τίποτα τον παλιό του εαυτό.

Πρόσφατα, ο νεαρός τραγουδιστής έκοψε τα μαλλιά του ενώ σταμάτησε να τα βάφει, αφήνοντας να φανεί το φυσικό τους χρώμα. Παράλληλα, επισκέπτεται συχνά πλέον το γυμναστήριο, με αποτέλεσμα να έχει πραγματικά αλλάξει εντελώς το σώμα του.

Good Job Nicky

Good Job Nicky

Good Job Nicky

Επίσης, όταν ο Νικόλας Βαρθακούρης ρωτήθηκε για τον λόγο που πήρε την απόφαση να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες του από τα social απάντησε πως βλέπει τον εαυτό του ως καλλιτέχνη και όχι ως influencer, τονίζοντας την επιθυμία του να εστιάσει περισσότερο στην τέχνη του παρά στη διαχείριση της δημόσιας εικόνας του μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Δείτε επίσης: Έγινε αγρότης ο γιός της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου – Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης έδειξε το μποστάνι του και έμειναν όλοι άφωνοι

«Μεγάλωσα σωστά και με αυτοπεποίθηση, γιατί με μεγάλωσε η Σοφία και ο Γιάννης και όχι η Αλιμπέρτη και ο Πάριος. Τα πιο πολλά μπράβο μου έχει πει ο εαυτός μου, ούτε η μητέρα μου ούτε ο πατέρας μου. Όλοι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με αυτό που είμαστε. Η γενιά μου χρειάζεται λίγη εσωστρέφεια και παραπάνω συζήτηση με τον εαυτό μας. Η καριέρα στο εξωτερικό δρομολογείται και αυτή τη στιγμή είμαι με το ένα πόδι εκεί», έχει πει ο ίδιος.


Πηγή