Μεγάλες χαρές για τη Βίκυ Σταυροπούλου: Ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα, συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα


Μεγάλες χαρές για τη Βίκυ Σταυροπούλου: Ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα, συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα


Διαφ.


Στιγμές ευτυχίας έζησε το Σάββατο 25/5 η Βίκυ Σταυροπούλου, καθώς είχε την τιμή να βαφτίσει το παιδί δύο αγαπημένων της φίλων.

Μπορεί να πέρασαν κάποιες μέρες έκτοτε, όμως η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία μετά το μυστήριο, αγκαλιά με το βαφτιστήρι της που ακούει στο όνομα Δημήτρης.

Νονά η Βίκυ Σταυροπούλου

Ήταν ντυμένοι στα κόκκινα, φορώντας μακριά χρυσά σκουλαρίκια και έλαμπε ολόκληρη. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε με την ανάρτησή της, δεν είναι η πρώτη φορά που πήρε τον τίτλο της νονάς, αλλά η τρίτη και αυτό την γεμίζει περηφάνια και αγάπη.

Δείτε επίσης: Σε πελάγη ευτυχίας Βίκυ Καγιά & Ηλίας Κρασσάς: Ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα μετά από 9 χρόνια, με μπαλόνια στον κήπο

«Ο Δημητράκης μου, αυτό το αγγελούδι με έκανε νονά για τρίτη φορά!!!Νιώθω ευλογημένη γιατί οι παιδικοί μου φίλοι που σχεδόν μεγαλώσαμε μαζί με έκαναν πνευματική μητέρα στο μεγάλωμα των δικών τους παιδιών.Λόγω δουλειάς χάνω γενέθλια , γιορτές τους αλλά δε θα χάσω ποτέ την αγάπη που τους έχω και ελπίζω να τα συντροφεύω σε όλες τις σημαντικές στιμές της ζωής τους!!! Αλέξανδρε,Μαλού, Δημητράκη σας λατρεύω!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα

Η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία: «Είδαν πόσο καλά τα πηγές με το βιολογικό σου παιδί,κι είπαν να σου εμπιστευτούν και τα πνευματικά».


Πηγή