«Με φύλαξε ο Θεός το τελευταίο δευτερόλεπτο»: Δύσκολες ώρες για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα (video)


«Με φύλαξε ο Θεός το τελευταίο δευτερόλεπτο»: Δύσκολες ώρες για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα (video)


Διαφ.


Την τρομακτική εμπειρία που είχε αποκάλυψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, στον αέρα της εκπομπής «Στούντιο 4», το απόγευμα της Τετάρτης 29/5.

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε ένα σκηνικό που έζησε πριν από κάποιο δάστημα όσο βρισκόταν σε ραντεβού στην τράπεζα και θέλησε να το μοιραστεί με τον συνάδελφό της, Θανάση Αναγνωστόπουλο και τους τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης: «Όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου…»: Σταράτος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δεν άντεξε και το εξομολογήθηκε δημόσια

«Ήμουν μέσα στην τράπεζα με τον υπάλληλο. Έπρεπε να κατεβάσω ένα application της τράπεζας για να κάνω τη δουλειά και ήταν ένα application παρόμοιο με της τράπεζας, στο περιβάλλον της τράπεζας, και κάτι δεν πήγαινε καλά με το λογότυπο. Αλλά επειδή ήμουν μέσα, πάω να το πατήσω και με το που μου ζητάει τα pin, κάπως μου ήρθε και πηγαίνω στον υπάλληλο και λέω “αυτό είναι το app;”. Μου λέει όχι. Με φύλαξε ο Θεός το τελευταίο δευτερόλεπτο. Βέβαια, στη συγκεκριμένη κάρτα δεν είχα λεφτά, αλλά δεν έχει σημασία», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.


Πηγή