Survivor 2024 spoiler 30/05: Έλα και σε περιμένουν! Αυτός ο παίκτης χάνει τη μονομαχία και κινδυνεύει άμεσα με αποχώρηση


Survivor 2024 spoiler 30/05: Έλα και σε περιμένουν! Αυτός ο παίκτης χάνει τη μονομαχία και κινδυνεύει άμεσα με αποχώρηση


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 30/05: Το Survivor οδεύει στο οριστικό του φινάλε. Πάει και ο Μάιος, λοιπόν, με τον Ιούνιο μονάχα να έχει απομείνει και ίσως λίγες ημέρες ακόμη στον Ιούλιο, για να δούμε τους φιναλίστ να παρατάσσονται μπροστά στο κοινό στο Άλσος Βεΐκου, με έπαθλο τη μεγάλη κούπα και το χρηματικό ποσό, που τους περιμένει.

Οι παίκτες παλεύουν «με νύχια και με δόντια», προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί, που κινδυνεύουν με αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης αυτές τις μέρες. Αρκετοί είναι, άλλωστε, που έχουν τεθεί ως υποψήφιοι το τελευταίο χρονικό διάστημα, με δύο ήδη να περιμένουν και άλλον έναν να μπαίνει μαζί τους στην τελική μονομαχία για την παραμονή στο παιχνίδι, ή την επιστροφή στην Ελλάδα.

Η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι δεδομένα στη «μάχη» αυτή και περιμένουν έναν εκ των Χριστόφορου Ταξίδη, Σταμάτη Ταλαδιανού και Κατερίνας Δαλάκα, προκειμένου να προκύψει ο τρίτος και τελευταίος, που θα μονομαχήσει μαζί τους, για να συνεχίσει… στη δίαιτα της καρύδας και τα πάτρια εδάφη να τον περιμένουν λίγο καιρό ακόμη.

Survivor 2024 spoiler 30/05: Ο υποψήφιος που… δε γλιτώνει τη μεγάλη μονομαχία

Όλα αυτά θα συμβούν, μετά από ένα αγώνισμα επικοινωνίας, που θα φέρει άλλο ένα σπουδαίο έπαθλο, αν και οι έριδες ανάμεσα στους παίκτες δε θα λείπουν. Για όσους κινδυνεύουν με αποχώρηση, βέβαια, το ενδιαφέρον στρέφεται αλλού, καθώς πρέπει να παλέψουν, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να μην αποχωρήσουν.

Ποιος, όμως, θα ηττηθεί στην πρώτη μονομαχία αυτών των ημερών, ανάμεσα στους τρεις υποψηφίους αυτής της εβδομάδας; Η Κατερίνα Δαλάκα είναι πολύ ισχυρή, για να ηττηθεί ακόμη και από άνδρες, κάτι που σημαίνει πως οι δύο έτεροι υποψήφιοι είναι πιο πιθανό να χάσουν, με τον Χριστόφορο Ταξίδη να έχει τα χειρότερα ποσοστά, άρα και την περισσότερη πιθανότητα να τεθεί σε κρίση.


Πηγή