Survivor 2024: «Έσπασε» χωρίς προηγούμενο η Κατερίνα Δαλάκα – «Τελειώνει για μένα αυτό εδώ…»


Survivor 2024: «Έσπασε» χωρίς προηγούμενο η Κατερίνα Δαλάκα – «Τελειώνει για μένα αυτό εδώ…»


Διαφ.


Survivor 2024: Συγκίνηση στους παίκτες του Survivor με την Κατερίνα Δαλάκα να «λυγίζει» λίγο πριν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, καθώς οι παίκτες που θα τα κατάφερναν, θα έβλεπαν βίντεο με τις οικογένειές τους.

Η Κατερίνα Δαλάκη σκουπίζοντας τα δάκρυά της τόνισε πως έχει κουραστεί ψυχικά, ωστόσο έχει μάθει να αντέχει στις δυσκολίες και στη σωματική κόπωση του παιχνιδιού.

«Είμαι αρκετά κουρασμένη ψυχικά το τελευταίο διάστημα γιατί σωματικά έχω μάθει να αντέχω. Πάντα όμως όσο δύσκολα και να περνάω, σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους και αντλώ δύναμη από εκεί», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σίγουρα θα δώσω τα πάντα για να κερδίσω σήμερα το έπαθλο, θέλω πάρα πολύ να δω τη μητέρα μου. Οι γονείς μου και τα αδέλφια μου, όσο δύσκολα και να έχω περάσει στη ζωή μου, είναι πάντα εκεί για εμένα και με στηρίζουν μια ζωή», είπε η παίκτρια του Survivor 2024.

Survivor 2024 spoiler 30/05: Έξαλλος ο Φάνης Μπολέτσης όρμηξε στον Γκιουλέκα! Στα χέρια οι δύο παίκτες, η παραγωγή σταμάτησε το γύρισμα

Survivor 2024 spoiler 30/05: Η κατάσταση στο Survivor είναι τόσο «εύφλεκτη», που δε θέλει και πολύ για να πάρει «φωτιά», με τους παίκτες πολλές φορές να έρχονται σε μεγάλη ένταση ανάμεσά τους, αν και μετά την περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο, όλοι γίνονται φίλοι, πάνω κάτω, μεταξύ τους και όλα ξεχνιούνται.

Οι διαγωνιζόμενοι, άλλωστε, όταν βρίσκονται στο νησί έχουν ένα μόνο σκοπό και αυτός δεν είναι άλλος από το να φτάσουν έως το τέλος της διαδρομής. Η εμπειρία στο Γαλάτσι ως φιναλίστ, άλλωστε, είναι εξίσου ξεχωριστή και το γνωρίζουν πολύ καλά, ελπίζοντας να είναι εκείνοι, που στο τέλος θα σηκώσουν την κούπα του απόλυτου Survivor της χρονιάς.

Θα κάνουν, λοιπόν, οτιδήποτε χρειαστεί για να τα καταφέρουν, ακόμη κι αν χρειαστεί να προκαλέσουν… ύπουλα χτυπήματα σε άλλους διαγωνιζόμενους, όπως έκανε χωρίς κανέναν ενδοιασμό ο Γιώργος Γκιουλέκας. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας, μετά από «μπηχτές» που δέχθηκε στο αγώνισμα επικοινωνίας, το οποίο θα προβληθεί σήμερα (30/5), πηγαίνοντάς το… ένα επίπεδο πιο μακριά, λέγοντας πως δεν έχει δει άνθρωπο πιο κενό συναισθηματικά από τον Φάνη Μπολέτση, κάνοντας αναφορές ακόμη και στους γονείς και τον αδελφό του.

Survivor 2024 spoiler 30/05: Το «άγριο» περιστατικό ανάμεσα σε Γκιουλέκα και Μπολέτση

Καταλαβαίνει κανείς, ότι αυτά τα λόγια επηρεάσαν ιδιαίτερα τον Φάνη, καθώς ήταν αναμφισβήτητα ένα χτύπημα… κάτω από τη ζώνη. Ο Μπολέτσης, κάπως έτσι, αντέδρασε έντονα και… χίμηξε στον Γκιουλέκα, με τους δύο να έρχονται ουσιαστικά στα χέρια και για ώρα οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να τους συγκρατήσουν.

Ο Φάνης Μπολέτσης, ειδικά, ήταν σε έξαλλη κατάσταση, καθώς αναμφίβολα η αναφορά στα πιο κοντινά του πρόσωπα δεν ήταν και η πιο τίμια, που μπορούσε να γίνει. Το γύρισμα του αγωνίσματος, κάπως έτσι, σταμάτησε για αρκετή ώρα και η συνέχεια δόθηκε μέσα σε ένα έντονο κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, χωρίς όμως να ξεφύγει και πάλι.


Πηγή