Σοκαριστική ανατροπή στην υπόθεση της επίθεσης στην Πάρνηθα: «Τα θύματα δεν αναφέρουν όλη την αλήθεια…» (video)


Σοκαριστική ανατροπή στην υπόθεση της επίθεσης στην Πάρνηθα: «Τα θύματα δεν αναφέρουν όλη την αλήθεια…» (video)


Διαφ.


Αλλάζουν τα ως τώρα δεδομένα στην υπόθεση της επίθεσης προς τους τέσσερις νεαρούς στην Πάρνηθα, καθώς ως φαίνεται τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα είχαν περιγράψει…

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, τα άτομα που επιτέθηκαν είναι από την πρώην Σοβιετική Ένωση και μένουν στο Μενίδι. Μάλιστα, υπογράμμισε πως οι συλλήψεις θα γίνουν μέσα στις επόμενες ώρες.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Άγρια επίθεση στην Πάρνηθα: Νεαροί μαχαίρωσαν εθελοντές που καθάριζαν την περιοχή – «Εμείς είμαστε από το Μενίδι» φώναζαν

Ο κύριος Μπαλάσκας τόνισε πως οι εθελοντές «δεν αναφέρουν όλη την αλήθεια» και σύμφωνα με δικές του πληροφορίες όλοι οι εμπλεκόμενοι μόνο τυχαία δεν βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο στο δάσος.

Η Αστυνομία δεν πιστεύει το αφήγημα των τεσσάρων νεαρών και περιμένει να μιλήσει μαζί τους ώστε να ακούσει τι έχει συμβεί.

Συνεπώς, από τα μέχρι τώρα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, συνάγεται το συμπέρασμα οι επτά της συμμορίας που ξυλοκόπησαν τους τέσσερις δεν το έκαναν τυχαία.

Σύμφωνα με το MEGA, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής διενεργεί εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό τυχόν χασισοφυτείας που μπορεί να υπήρχε στην ευρύτερη περιοχή.

Παλαιότερα είχαν εντοπιστεί στην συγκεκριμένη περιοχή χασισοφυτείες, η οποία μάλιστα είχε καεί στις φωτιές το καλοκαίρι του 2023.

Να σημειωθεί πως στην υπόθεση είναι πλέον και η Δίωξη Ναρκωτικών.


Πηγή