Πήρε φωτιά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έτσι μας καλωσορίζει ο Ιούνιος – Τι μας περιμένει


Πήρε φωτιά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έτσι μας καλωσορίζει ο Ιούνιος – Τι μας περιμένει


Διαφ.


Καιρός σήμερα: Άνοδος της θερμοκρασίας με τον υδράργυγο στα ύψη αναμένεται ο καιρός στη χώρα μας τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλεάρχο Μαρουσάκη.

Διαβάστε επίσης: Η Χριστίνα Σούζη «έτοιμη» να καλωσορίσει το καλοκαίρι: «Αναμένουμε η θερμοκρασία να φτάσει μέχρι και…» (video)

Ό έμπειρος μετεωρολόγος του OPEN μας προειδοποιεί για το κύμα ζέστης που αναμένεται να πλήξει τη χώρα μας από την Κυριακή με τα θερμόμετρα να χτυπούν κόκκινο σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Η άνοδος της θερμοκρασίας ωστόσο θα ξεκινήσει από το Σάββατο και θα ανέβει περισσότερο τις επόμενες ημέρες.

Με τον υδράργυρο να ανέρχεται κοντά στους 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ δεν αποκλείεται και σε κάποιες περιοχές, όπως στη Βοιωτία, να φτάσει και τους 37 βαθμούς. Η ζέστη αυτή θα κρατήσει μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ενώ στην συνέχεια θα πάμε σε πιο άστατες καιρικές συνθήκες.

Μάλιστα έκανε αναφορά στην αφρικανική σκόνη η οποία θα κάνει την επανεμφάνιση της και προβλέπεται να πλήξει τη χώρα για ακόμα μία φορά.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού:


Πηγή