Survivor 2024 spoiler 31/05: Βούιξε ο Άγιος Δομίνικος! Όλη η αλήθεια για την (μη) αποχώρηση της Δώρας Νικολή


Survivor 2024 spoiler 31/05: Βούιξε ο Άγιος Δομίνικος! Όλη η αλήθεια για την (μη) αποχώρηση της Δώρας Νικολή


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 31/05: Παρελθόν από το Survivor 2024 αποτελεί ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, με την Δώρα Νικολή να παραμένει τελικά στον Άγιο Δομίνικο.

Εδώ και μέρες σας είχαμε ενημερώσει πως η Δώρα Νικολή έχει αδειάσει. Πως δεν αντέχει άλλο και θέλει να φύγει. Άλλωστε το είχε πει και η ίδια αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι, δεν αποτελεί κάποιο μυστικό. Ωστόσο αφού είχε την ευκαιρία να αποχωρήσει χτες γιατί δεν έκατσε να χάσει στο ραν και αγωνίστηκε κανονικά; Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο.

Ποιος είναι ο λόγος που τελικά η Δώρα Νικολή παρέμεινε στο παιχνίδι; Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες; Με ποιους μίλησε η Δώρα και πήρε τελικά την απόφαση να παραμείνει στο Survivor 2024 και τον Άγιο Δομίνικο;

Survivor 2024 spoiler 31/05: Βούιξε ο Άγιος Δομίνικο! Όλη η αλήθεια για την (μη) αποχώρηση της Δώρας Νικολή

Survivor 2024 spoiler 31/05: Γι’ αυτό έμεινε η Δώρα Νικολή

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr άνθρωποι της παραγωγής μιλούσαν επί σερί μέρες με την Δώρα και προσπαθούσαν να της ανεβάσουν την ψυχολογία μέχρι να έρθει η στιγμή της μονομαχίας. Η νίκη και στο χθεσινό έπαθλο της επικοινωνίας βοήθησε σ’ αυτό κι έτσι η Δώρα Νικολή πήρε την απόφαση να το πάει μέχρι τέλους.

Τα έφερε από εδώ τα έφερε απο εκεί και πίστηκε να μείνει, από την στιγμή που το φινάλε πλησιάσει και σε 20-25 μέρες έτσι κι άλλιως θα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και τους δικούς της ανθρώπους, ακόμα και αν βρίσκεται στην τελική 4αδα.

Η Δώρα Νικολή, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες (ειδικά αυτοί που είναι από την πρώτη μέρα μέσα) έχουν κλείσει 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο και μακριά από τις οικογένειές τους, δεν θα ήταν το πρόβλημα οι άλλες 20. Η αλήθεια είναι πως την μέρα που η Δώρα βγήκε υποψήφια είχε μπροστά της άλλες δύο εβδομάδες μέχρι να αγωνιστεί και το χρονικό διάστημα μέχρι το φινάλε της φαινόταν μεγάλο. Αφού πέρασαν όμως οι δύο εβδομάδες αυτές και πλέον παραμένει λιγότερο από ένας μήνας πήρε την απόφαση να παραμείνει. Και ο λόγος είναι ΚΑΙ οικονομικές… Δεν πετάς τόσο εύκολο 1.000 ευρώ την εβδομάδα, ειδικά τώρα που τα έπαθλα είναι μεγάλα και το φαγητό έρχεται πιο εύκολα στην καλύβα.


Πηγή