Survivor 2024 trailer 02/06: Ρίχνει τη μεγάλη «βόμβα» ο Γιώργος Λιανός και αλλάζουν όλα – «Για να φτάσουμε στην τετράδα των live στο Γαλάτσι, από εδώ και στο εξής…»


Survivor 2024 trailer 02/06: Ρίχνει τη μεγάλη «βόμβα» ο Γιώργος Λιανός και αλλάζουν όλα – «Για να φτάσουμε στην τετράδα των live στο Γαλάτσι, από εδώ και στο εξής…»


Διαφ.


Survivor 2024 trailer 02/06: Έχουμε φτάσει πια στο τέλος! Το Survivor θέλει λίγες ακόμη εβδομάδες, προκειμένου να έρθουμε στα live του Γαλατσίου, εκεί όπου οι εναπομείναντες παίκτες θα παρουσιαστούν ενώπιον ζωντανού και τηλεοπτικού κοινού, για να πάρουν την κούπα.

Οι κόντρες και οι εντάσεις, βέβαια, δεν κρύβονται, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να εκτίθεται ανεπανόρθωτα μπροστά στους υπόλοιπους για τον τρόπο, με τον οποίο φέρθηκε στη Δώρα Νικολή στο προηγούμενο αγώνισμα, εμποδίζοντάς τη με τους κρίκους. Η τελευταία τον… ξεσκέπασε κανονικά, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, με τον ιεροκήρυκα του ήθους να μην έχει κάτι να απαντήσει, έχοντας έρθει και νωρίτερα όπως μάθαμε στα χέρια με τον Φάνη Μπολέτση.

Survivor 2024 trailer 02/06: Η σπουδαία ανακοίνωση του Λιανού στους παίκτες

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιανός μαζεύει τους παίκτες για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και, προτού αυτό ξεκινήσει, τους ανακοινώνει πως έχει κάτι πολύ σημαντικό να τους πει. Αυτό, μάλιστα, αφορά το πώς θα φτάσουμε μέχρι το τέλος της διαδρομής και την τελική τετράδα, προχωρώντας σε σημαντικές αλλαγές.

Οι δύο ομάδες, εν συνεχεία, δίνουν τα πάντα για την πρώτη ασυλία, με επτά παίκτες να έχουν μείνει, άρα και τρεις αποχωρήσεις προτού πάμε στο Άλσος Βεΐκου. Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει και, πλέον, κάθε συμβούλιο του νησιού μπορεί να είναι ιδιαίτερα καθοριστικό, έχοντας έρθει πλέον στο φινάλε.

Δείτε το trailer:


Πηγή