Κλαίει με μαύρο δάκρυ όλη η Βρετανία για την Κέιτ Μίντελτον: Δυστυχώς το Παλάτι μόλις ανακοίνωσε τα δυσάρεστα


Κλαίει με μαύρο δάκρυ όλη η Βρετανία για την Κέιτ Μίντελτον: Δυστυχώς το Παλάτι μόλις ανακοίνωσε τα δυσάρεστα


Διαφ.


Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε σήμερα ότι η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον, η οποία στις 22 Μαρτίου αποκάλυψε τη διάγνωση της με καρκίνο, αναμένεται να παραστεί στην πρόβα και στην στρατιωτική παρέλαση ως επίτιμη συνταγματάρχης των Φρουρών της Ιρλανδίας. Ο τίτλος της απονεμήθηκε μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Στις αρχές Μαρτίου, το βρετανικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παρευρισκόταν στην ετήσια εκδήλωση για τα γενέθλια του μονάρχη τον Ιούνιο, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με το Παλάτι του Κένσινγκτον. Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς χιλιάδες Βρετανοί έσπευσαν να προμηθευτούν εισιτήρια. Ωστόσο, η ανακοίνωση αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα του Στρατού μία μέρα μετά τη δημοσίευσή της.

Δυστυχώς: Μόλις ανακοίνωσε το Παλάτι τα δυσάρεστα για την Κέιτ Μίντλετον

Σύμφωνα με ανακοίνωση των βρετανικών ανακτόρων, ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος, που διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο Φεβρουάριο, θα παρακολουθήσει τις στρατιωτικές πρόβες μαζί με την βασίλισσα Καμίλα μέσα σε άμαξα. Στις 15 Ιουνίου, ο μονάρχης θα συμμετάσχει στην στρατιωτική παρέλαση Trooping The Colour, συνοδευόμενος από την σύζυγό του. Αυτή τη φορά, αντί να ιππεύει όπως συνηθιζόταν μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την πριγκίπισσα Άννα, θα μεταφερθεί στις εκδηλώσεις με άμαξα.

Ο βασιλιάς Κάρολος μετά την διάγνωση με καρκίνο τον Φεβρουάριο απείχε από τα βασιλικά καθήκοντα ενώ τον αντικαθιστούσαν η βασίλισσα Καμίλα, η πριγκίπισσα Άννα και ο πρίγκιπας Εδουάρδος με την σύζυγό του Σόφι, δούκισσα του Εδιμβούργου. Στις 30 Απριλίου ο μονάρχης πήρε το «πράσινο φως» από τους γιατρούς του για να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα με φυσική παρουσία. Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση ήταν μια συμβολική επίσκεψη στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Macmillan Cancer Centre στο κέντρο του Λονδίνου.

Δυστυχώς: Μόλις ανακοίνωσε το Παλάτι τα δυσάρεστα για την Κέιτ Μίντλετον

Την Τρίτη, ο Στρατός επιβεβαίωσε ότι η ετήσια παρέλαση Trooping The Colour θα πραγματοποιηθεί, παρά την προκήρυξη εκλογών από τον Βρετανό πρωθυπουργό για τις 4 Ιουλίου. Η βασιλική οικογένεια, μετά την αναγγελία του Ρίσι Σούνακ για εθνικές εκλογές τον Ιούλιο, ανακοίνωσε την αναβολή εκδηλώσεων που θα μπορούσαν να αποσπάσουν την προσοχή από την προεκλογική εκστρατεία.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, τα ετήσια θερινά garden party θα συνεχιστούν κανονικά στους κήπους των βρετανικών ανακτόρων. Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα θα ταξιδέψουν στις 6 Ιουνίου στη Γαλλία για να παραστούν στις εκδηλώσεις για την 80ή επέτειο από την απόβαση των συμμάχων στη Νορμανδία. Αυτό θα είναι το πρώτο ταξίδι του Βρετανού μονάρχη στο εξωτερικό μετά τη διάγνωση καρκίνου τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ακούστε τα νεότερα για την υγεία της Κέιτ Μίντελτον στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr


Πηγή