Σαν να μην πέρασε μία μέρα: Γιώργος Μαζωνάκης, Δέσποινα Βανδή και η έγκυος Ελένη Μενεγάκη σε κοινή έξοδο 20 χρόνια πριν


Σαν να μην πέρασε μία μέρα: Γιώργος Μαζωνάκης, Δέσποινα Βανδή και η έγκυος Ελένη Μενεγάκη σε κοινή έξοδο 20 χρόνια πριν


Διαφ.


Το μακρινό 2005, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή και η Ελένη Μενεγάκη, συμμετείχαν στα βραβεία “Οι άντρες της Χρονιάς”, προκειμένου να τιμήσουν τους εκλεκτούς υποψήφιους, παραδίδοντας βραβεία.

Τα συγκεκριμένα βραβεία του περιοδικού Status δόθηκαν στους άντρες που πρωταγωνίστησαν στη χρονιά που πέρασε.

Με την ευκαιρία, δείτε: Γιώργος Μαζωνάκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη – Φανερά αλλαγμένος (photos)

Γιώργος Μαζωνάκης, Δέσποινα Βανδή και η έγκυος Ελένη Μενεγάκη

20 χρόνια πριν: Γιώργος Μαζωνάκης, Δέσποινα Βανδή και η έγκυος Ελένη Μενεγάκη σε κοινή έξοδο

Ανάμεσα στους καλεσμένους και Γιώργος Μαζωνάκης με την Δέσποινα Βανδή και την Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα τότε η παρουσιάστρια ήταν έγκυος στην 16χρονη σήμερα Βαλέρια Λάτσιου.

Τα βραβεία είχαν τότε πραγματοποιηθεί στο Σινέ Κεραμεικός και η παρέα έδειχνε να παιρνάει πολύ καλά.
Να θυμίσουμε πως ο πρώτος δίσκος του 52χρονου σήμερα Γιώργου Μαζωνάκη κυκλοφόρησε το 1993, το “Μεσάνυχτα και κάτι”. Την επόμενη χρονιά το άλμπουμ “Με τα μάτια να το λες” που τον έστειλε στην κορυφή των charts με τις επιτυχίες “3 το πρωί”, “Ανήκω σε μένα” και “Μη μου ζητάς”. Το 1996 βγαίνει το single “Μου λείπεις”, το οποίο έγινε χρυσό. Ακολουθούν πολλά cd singles και albums, όπως το “Παιδί της Νύχτας” το 1997 που έγινε πλατινένιο, το single “Θέλω να γυρίσω” σε στίχους Νίκου Βουρλιώτη και πολλοί ακόμα.


Πηγή