Ατελείωτη φρίκη στα Άνω Λιόσια: Bρέθηκαν κεφάλι και πόδια σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι με το απανθρακωμένο πτώμα (video)


Ατελείωτη φρίκη στα Άνω Λιόσια: Bρέθηκαν κεφάλι και πόδια σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι με το απανθρακωμένο πτώμα (video)


Διαφ.


Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση με το απανθρακωμένο πτώμα άνδρα στα Άνω Λιόσια. Σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της τραγωδίας, σε κάδο απορριμμάτων έχει βρεθεί κεφάλι και πόδια τα οποία εικάζονται ότι ανήκουν στον ηλικιωμένο.

Νεκρός για τουλάχιστον 2 εβδομάδες ο ηλικιωμένος που βρέθηκε απανθρακωμένος – Γείτονες λένε ότι τον έδερνε ο γιος του

Σε ένα πραγματικό θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της απανθρακωμένης σορού ηλικιωμένου που εντοπίστηκε χθες (31/05) το βράδυ στα Άνω Λιόσια, πάνω σε καμένο στρώμα στην υλή του σπιτιού. Αναμένεται να ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια θανάτου η ιατροδικαστική εξέταση.

Μέχρι στιγμής, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά, καθώς τα όσα λέει ο γιος του ηλικιωμένου -που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα- στους αστυνομικούς είναι ακατάληπτα.

Ο ίδιος εντοπίστηκε δίπλα από την απανθρακωμένη σορό του πατέρα του, και έχει συλληφθεί για παραβίαση του νόμου περί όπλων, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του τσεκούρι και πριόνι, όπως επίσης και για μη αναγγελία θανάτου. Οι πρώτοι του ισχυρισμοί στην ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να ήταν ότι προέβη σε αυτή την πράξη καθώς δεν είχε χρήματα για να τον θάψει.

Πληροφορίες αναφέρουν πως, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο 59χρονος γιος του θύματος, αλλά και από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο, ο ηλικιωμένος φέρεται να έχει πεθάνει πριν από μερικές ημέρες, τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Ωστόσο, η ιατροδικαστή εξέταση θα δείξει αν ο πατέρας του πέθανε από φυσικά αίτια και μετά του έβαλε φωτιά ο 59χρονος ή αν τον σκότωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων της περιοχής, ο 59χρονος φέρεται να έδερνε τον πατέρα του και είχαν συχνά τσακωμούς. Μάλιστα, ανέφεραν ότι ο 59χρονος έβαλε φωτιά στην αυλή την περασμένη Τρίτη. Από τότε άρχισε να αναδύεται μια δυσοσμία στη γειτονιά και άρχισαν να ψάχνουν αν πρόκειται για κάποιο νεκρό ζώο. Ένας από τους γείτονες είδε από την ταράτσα τού σπιτιού του ένα καμένο στρώμα, καλυμμένο με μια κουβέρτα και ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία μετέβη στο σημείο και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα.


Πηγή