Σαφής στα λόγια του ο Τάσος Αρνιακός: «Δυστυχώς, το καλοκαίρι…» (video)


Σαφής στα λόγια του ο Τάσος Αρνιακός: «Δυστυχώς, το καλοκαίρι…» (video)


Διαφ.


Την πρόγνωση του καιρού έκανε ο μετεωρολόγος του ANT1, Τάσος Αρνιακός, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο για τις επόμενες ημέρες.

Η γενική πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

Όπως είπε ο μετεωρολόγος: «Η καλοκαιρία της πρωτομηνιάς του Ιουνίου θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Γι’ αυτό, η θάλασσα προσφέροντας θερμοκρασίες 10-12 βαθμούς χαμηλότερες της στεριάς, μας προσκαλεί για βουτιές. Δυστυχώς, το καλοκαίρι δείχνει ότι βιάζεται να έρθει.

Πιο αναλυτικά, για αύριο Κυριακή, περιμένουμε τοπικές ομίχλες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Και γενικά αίθριο ουρανό στη χώρα, με πρόσκαιρες συννεφιές το μεσημέρι, πυκνότερες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά με πιθανές μπόρες κυρίως στα βουνά της Μακεδονίας. Ασθενείς μεταβλητούς ανέμους 2-4 μποφόρ, θαλάσσιες αύρες και ΒΔ ανέμους στα Δωδεκάνησα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε νέα άνοδο, θα φτάσει σε πολλές ηπειρωτικές περιοχές, μακριά από τη θάλασσα, τους 34-35 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε επίσης:«Ποδαρικό» Ιουνίου με 40αρια: Ποιες περιοχές θα χτυπήσουν «κόκκινο» – Πότε επιστρέφει η αφρικανική σκόνη (video)

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό, με ασθενείς μεταβλητούς ανέμους 2-4 μποφόρ και θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό, με λίγες νεφώσεις, ασθενείς μεταβλητούς ανέμους 2-4 μποφόρ και θερμοκρασία από 18-32 βαθμούς».


Πηγή