Αγρίεψε στους ρεπόρτερ ο Σάκης Τανιμανίδης: «Σήμερα δεν είναι η μέρα γι' αυτά, να επικεντρωθούμε εκεί που πρέπει» (video)


Αγρίεψε στους ρεπόρτερ ο Σάκης Τανιμανίδης: «Σήμερα δεν είναι η μέρα γι’ αυτά, να επικεντρωθούμε εκεί που πρέπει» (video)


Διαφ.


Τον Σάκη Τανιμανίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», στην παρουσίαση του βιβλίου του πατέρα του, με τους δημοσιογράφους να σπεύδουν για ερωτήσεις.

Ωστόσο, πολλές από τις ερωτήσεις δεν είχαν σχέση με τον λόγο της εξόδου του, ο ίδιος δεν έκρυψε την ενόχλησή του και το επισήμανε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν εκεί.

Δείτε επίσης: «Έχετε και άντρα! Το δέχεται;»: Σάλος με τις γυμνές φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα – Η αποστομωτική απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως αν και καταλαβαίνει πως και εκείνοι κάνουν τη δουλειά τους και θέλουν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα, δεν ήθελε να μιλήσει για οτιδήποτε άλλο πέρα από το βήμα αυτό του πατέρα του.

Η ενόχληση του Σάκη Τανιμανίδη στις ερωτήσεις δημοσιογράφων

«Είμαστε πολύ καλά, ήρθα γιατί ο πατέρας μου παρουσιάζει το νέο του βιβλίο για την Παναγία Σουμελά και επειδή, εκτός του ότι είναι πατέρας μου, έχουμε ζήσει πολλά στην Παναγία Σουμελά και ουσιαστικά για τέσσερις γενιές, η οικογένειά μας είναι δίπλα σε αυτή, από τον προπάππου μου ακόμα. Δε θα μπορούσαμε να λείπουμε. Η ποντιακή μας καταγωγή είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει», είπε αρχικά και ακολούθως αποκάλυψε πως περισσότερο συμβουλεύεται τη μητέρα τους από τους δύο γονείς του.

Στη συνέχεια, όταν οι ρεπόρτερ τον ρώτησαν για τα τηλεοπτικά του σχέδια, τόνισε: «Σήμερα δεν είναι η μέρα για τα τηλεοπτικά. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον σας, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Το εκτιμώ, αλλά σήμερα έχουμε παρουσίαση του βιβλίου για κάτι πολύ σημαντικό και θα ήθελα να επικεντρωθούμε σε αυτό», αλλά τον ρώτησαν και για την φημολογούμενη επιστροφή του World Party και αν θέλει την “επανασύνδεση” με τον Γιώργο Μαυρίδη, με τον ίδιο να λέει απλώς: «Θα το δούμε».


Πηγή