Μαζική δηλητηρίαση σε γάμο στην Παιανία: 11 άτομα στο νοσοκομείο – «Άφησαν τα γλυκά στον ήλιο» λέει η επιχείρηση


Μαζική δηλητηρίαση σε γάμο στην Παιανία: 11 άτομα στο νοσοκομείο – «Άφησαν τα γλυκά στον ήλιο» λέει η επιχείρηση


Διαφ.


Με μαζική δηλητηρίαση κατέληξε γάμος σε κτήμα στην Παιανία, με 11 από τους 270 καλεσμένους να μεταφέρονται άρον άρον στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα ενώ δεκάδες άτομα βρίσκονται στα σπίτια τους με ηπιότερα.

Σύμφωνα με το Star, αστυνομικοί συνέλαβαν τον υπεύθυνο του πολυχώρου όπου έγινε ο γάμος αλλά και τον υπεύθυνο του catering.

Οι καλεσμένοι ένιωσαν έντονο πόνο στην κοιλιά και κάλεσαν την αστυνομία για να τους μεταφέρει σε κατά τόπους νοσοκομεία. Οι 11 ήταν με βαριά συμπτώματα μετά από κατανάλωση φαγητού.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικά ντοκουμέντα στη Λαμία: Καταγγελίες για σκουλήκια, τρίχες και πούπουλα σε μερίδες που δίνονταν στους μαθητές (video)

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο του συμβάντος, μάζεψαν τα τρόφιμα που είχαν πετάξει σε κάδο οι άνθρωποι από το κτήμα και το catering.

Αφού συγκέντρωσαν τα τρόφιμα, τα έβαλαν σε ψυγεία του Αστυνομικού Τμήματος και αργότερα τα παρέδωσαν σε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Από εκεί θα σταλούν στον ΕΦΕΤ, όπου θα γίνει έρευνα για την αιτία που προκάλεσε την τροφική δηλητηρίαση.


Πηγή