Χαλκίδα: Σοκαρισμένη η κόρη της 63χρονης – Πώς κατάλαβε ότι ο παιδικός της φίλος ήταν ο φονιάς (video)


Χαλκίδα: Σοκαρισμένη η κόρη της 63χρονης – Πώς κατάλαβε ότι ο παιδικός της φίλος ήταν ο φονιάς (video)


Διαφ.


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Χαλκίδας μετά τη δολοφονία 63χρονης γυναίκας από έναν 38χρονο.

Βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας κατέγραψε τον 38χρονο δράστη, καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 63χρονης, να πηγαίνει στο σπίτι της αμέσως μόλις είχε φύγει η κόρη της για την εργασία της.

Με την ευκαιρία, διαβάστε: Χαλκίδα: Αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης – «Τη σκότωσα, πήρα τα λεφτά και πήγα να παίξω φρουτάκια»

Το υλικό αυτό, σε συνδυασμό με τις απαντήσεις που έδωσε κατά την εξέταση της, η κόρη του θύματος, καθώς και η εμμονή του για τον τζόγο, τον έθεσαν στο κάδρο των αρχών ως τον βασικό ύποπτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την κόρη του θύματος.

Η κόρη του θύματος υποψιάστηκε τον φίλο της

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, προχώρησαν σε μία σειρά από επίμονες και συγκεκριμένες ερωτήσεις στην κόρη του θύματος, όπως για παράδειγμα με ποιον είχε μιλήσει, τι είχε πει, αν ήξερε κανείς ότι υπήρχαν χρήματα στο σπίτι και άλλου είδους παρόμοιες ερωτήσεις.

Έτσι, τότε και η ίδια, που μέχρι τότε δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι ο δολοφόνος της μητέρας της ήταν ο ίδιος της ο παιδικός φίλος, άρχισε να τον υποψιάζεται.

Όπως προέκυψε, μία μέρα πριν από την δολοφονία, ήταν εκείνη που του είχε πει ότι η κοπέλα από την Γεωργία που πρόσεχε τη μητέρα της θα έλειπε και δεν ήξερε τι να κάνει καθώς είχε αναφέρει ότι ήταν κατάκοιτη.

Έτσι, έχοντας στο μυαλό του ότι η 63χρονη δεν θα μπορούσε να κινηθεί, μπήκε με άνεση στο σπίτι, χρησιμοποιώντας αντικλείδι το οποίο γνώριζε που το άφηναν, με στόχο να κλέψει χρήματα και όχι να τη σκοτώσει.

Τότε ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί της, με αποτέλεσμα να τον αναγνωρίσει.

«Ήμουν απελπισμένος έπρεπε να πάρω τα χρήματα να πάω να παίξω»

Συγκεκριμένα φέρεται να είπε κατά την ομολογία του: «Την είδα μπροστά μου και πανικοβλήθηκα. Ήμουν απελπισμένος. Έπρεπε να πάρω τα χρήματα να πάω να παίξω. Μια ημέρα πριν είχα συναντηθεί με την κόρη του θύματος και μου είχε πει ότι η μητέρα της θα ήταν μόνη την επόμενη, αφού θα έλειπε η γυναίκα που την φρόντιζε. θεωρούσα ότι θα ήταν κατάτοικη» Τότε την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει η γυναίκα από τις σκάλες.

Στην προσπάθεια της να σηκωθεί την έσπρωξε εκ νέου και τότε, επειδή η ίδια είχε ξεκινήσει να φωνάζει για βοήθεια, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και την μαχαίρωσε.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει και την διαφυγή του, μετά τη δολοφονία.

Μετά το έγκλημα, έκλεψε περίπου 7.000 ευρώ, τα οποία χρησιμοποίησε για να παίξει σε ηλεκτρονικό τζόγο. Οι αρχές βρήκαν αποτυπώματά του στο σημείο του εγκλήματος.

Η κόρη του θύματος τηλεφώνησε στον δράστη μετά τη δολοφονία

Η κόρη του θύματος, μόλις ενημερώθηκε για την μητέρα της πραγματοποίησε δύο τηλεφωνήματα. Ένα στον σύντροφο της και ένα στον φίλο της και πλέον καθ’ ομολογίαν δράστη.

Μάλιστα πήγε κατευθείαν στο σπίτι, στο οποίο είχε σκοτώσει νωρίτερα την 63χρονη, θέλοντας να δείξει ότι συμπαραστέκεται στην φίλη του ενώ παρευρέθηκε και στην κηδεία της.

Υπενθυμίζεται πως η 63χρονη, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, είχε δεχθεί τουλάχιστον πέντε μαχαιριές.


Πηγή