Survivor 2024 spoiler: Αδιανόητο! Έχει βουίξει ο Άγιος Δομίνικος – Πάνω από 100.000 ευρώ στα πόδια της Κατερίνας Δαλάκα!


Survivor 2024 spoiler: Αδιανόητο! Έχει βουίξει ο Άγιος Δομίνικος – Πάνω από 100.000 ευρώ στα πόδια της Κατερίνας Δαλάκα!


Διαφ.


Όπως γνωρίζουμε όλοι όσοι παρακολουθούμε το Survivor χρόνια τώρα η Κατερίνα Δαλάκα δεν συμμετέχει για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2018, συμμετείχε στο τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Survivor 2018, στο οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση, από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο του 2019, συμμετείχε ξανά στο Survivor 2019 Ελλάδα-Τουρκία κερδίζοντας την πρώτη θέση ενώ συμμετείχε στο Survivor All Star από το οποίο αποβλήθηκε για παράβαση κανονισμών.

Φέτος την βλέπουμε για 4η φορά στο παιχνίδι, να έχει φτάσει στους 7 καλύτερους – μέχρι στιγμής – με έναν τραυματισμό να την κρατά εκτός κάποιων στίβων μάχης. Μπορεί, λοιπόν, η Κατερίνα Δαλάκα, αν καταφέρει να νικήσει φέτος το παιχνίδι να λάβει τα 100.000 ευρώ του επάθλου, ωστόσο δεν θα έχει αποκομίσει μόνο αυτά από την παραγωγή του παιχνιδιού. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας πληρώνεται αδρά κάθε εβδομάδα για την παραμονή της στο παιχνίδι. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.


Πηγή