Survivor 2024 spoiler: Αυτοί είναι οι 5 φιναλίστ που πάνε Γαλάτσι!


Survivor 2024 spoiler: Αυτοί είναι οι 5 φιναλίστ που πάνε Γαλάτσι!


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler: Ποιοι είναι οι πέντε παίκτες του Survivor 2024 που πάνε τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά του Survivor.

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετράε αντίστροφα για το φινάλε του Survivor 2024, με Διάσημους και Μαχητές να τα δίνουν πόλα ώστε να φτάσουν μέχρι τον τον ημιτελικό στο Γαλάτσι.

Οι παίκτες που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor είναι η Κατερίνα Δαλάκα, ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο Χριστόφορος Ταξίδης από τους Κόκκινους και ο Φάνης Μπολέτσης, η Δώρα Νικολή, ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Ντάνιελ Νούρκα από τους Μπλε. Επτά παίκτες για πέντε εισιτήρια. Τι σημαίνει αυτό; Πως στον Άγιο Δομίνικο θα έχουμε ακόμα δυο αποχωρήσεις. Μια αυτή την εβδομάδα και μια την επόμενη. Ποιοι θα είναι υποψήφιοι;

Survivor 2024 spoiler: Αυτοί είναι οι 5 φιναλίστ που πάνε Γαλάτσι!

Survivor 2024 spoiler: Αυτή θα είναι η τελική 5αδα για το Survivor

Ποιοι θα είναι οι 5 παίκτες που θα πάνε Γαλάτσι; Ήδη σας έχουμε αποκαλύψει πως οι μπαταρίες του Χριστίφορου Ταξίδη έχουν αδειάσει και θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει, αν όχι αυτή την εβδομάδα, σίγουρα την επόμενη.

Εκτός όμως από τον Χριστόφορο Ταξίδη, φαβορί για αποχώρηση μοιάζει και η Δώρα Νικολή ή στην χειρότερη ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Άρα με βάση τα δεδομένα αυτά πάμε για την εξής πεντάδα στον ημιτελικό στο Γαλάτσι…

  • Κατερίνα Δαλάκα
  • Γιώργος Γκιουλέκας
  • Φάνης Μπολέτσης
  • Ντάνιελ Νούρκα
  • Σταμάτης Ταλαδιανός

Πηγή