Χαλκίδα: «Σπάει» τη σιωπή της η κόρη της 63χρονης – «Εγώ του είπα για τα κλειδιά» (video)


Χαλκίδα: «Σπάει» τη σιωπή της η κόρη της 63χρονης – «Εγώ του είπα για τα κλειδιά» (video)


Διαφ.


Η κόρη τη 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα που δολοφονήθηκε από τον καλύτερο παιδικό φίλο της κόρης της αποφασίζει επιτέλους να «σπάσει» τη σιωπή της και αποκαλύπτει ότι η ίδια είχε φανερώσει στον φιλο της το σημείο που είχε κρύψει τα κλειδιά του σπιτιού της μητέρας της, ώστε «να μπορεί να βοηθήσει σε μια ώρα ανάγκης».

Τα όσα έγιναν πριν από τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα από τον καλύτερο φίλο της κόρης της περιέγραψε εκείνη, μιλώντας στον ALPHA.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Χαλκίδα: Ανατριχιάζουν οι τελευταίες λέξεις της 63χρονης στον δολοφόνο της – «Τι κάνεις; Σε αγαπάω» (video)

Θέλοντας να αποδομήσει πλήρως το αφήγημα του δράστη ότι ξαφνιάστηκε όταν είδε μπροστά του την 63χρονη, η κόρη της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Την ημέρα της δολοφονίας με κάλεσε ο ίδιος στο τηλέφωνο γιατί είχε σκοπό να έρθει από το σπίτι να πιούμε καφέ, νομίζοντας ότι η μαμά μου δεν είναι καλά και ότι εγώ δεν έχω χρόνο. Και επειδή ήμουν ήδη έξω για δουλειά, πήγα και τον βρήκα εγώ σε ένα καφέ δίπλα στο σπίτι του. Με ρωτούσε «εγώ την άφησα πολύ χάλια, απορώ με το πόσο γρήγορα συνήλθε» και μου λέει «τι, σηκώνεται κανονικα;», του λέω «ναι, κανονικά με το Π, μόνη της». Δεν μπορεί να την είδε και να ξαφνιάστηκε γιατί ήδη το είχαμε διευκρινίσει δύο φορές».

Η κόρη της 63χρονης είχε αποκαλύψει στον παιδικό της φίλο που είχε κρύψει τα κλειδιά του σπιτιού της μητέρας της, ώστε «να μπορεί να βοηθήσει σε μια ώρα ανάγκης»: «Για τα κλειδιά του είχα πει, γιατί μου είπε ότι «έτσι όπως είναι η κατάσταση με τη μαμά σου, πρέπει να αφήνεις κάποια κλειδιά για να μπορούμε να πεταχτούμε, να με πάρεις ένα τηλέφωνο να πάω αν χρειαστεί κάποια βοήθεια». Του είπα «εντάξει δεν χρειάζεται τώρα έχει συνέλθει». Του είπα ότι έχω αφήσει κλειδιά, είπαμε ότι είναι σε μια γλάστρα δίπλα στην πόρτα. Δεν είπαμε κάτι άλλο για λεφτά».


Πηγή