Βασίλης Καρράς: Συγκλονίζει το τελευταίο σημείωμα που άφησε στη σύζυγό του – «Σε αυτό το ταξίδι δε θα σε πάρω μαζί μου…»


Βασίλης Καρράς: Συγκλονίζει το τελευταίο σημείωμα που άφησε στη σύζυγό του – «Σε αυτό το ταξίδι δε θα σε πάρω μαζί μου…»


Διαφ.


Το όνομα του Βασίλη Καρρά ουδέποτε πρόκειται να σβήσει, με το βιογράφο του, Θάνο Κανούση, να αναφέρεται στο μεγάλο τραγουδιστή και τη σχέση που είχε με τη σύζυγό του, Χριστίνα Κεσογλίδου.

«Ο Βασίλης Καρράς είχε σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Μάλαμα, και μάλιστα πήρε υποτροφία για να σπουδάσει στη Γαλλία, αλλά δεν πήγε γιατί πρώτον έπρεπε να μάθει γαλλικά και δεύτερον έπρεπε να συνεισφέρει την οικογένεια», ανέφερε αρχικά ο Θάνος Κανούσης, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της διαθήκης και των περιουσιακών του στοιχείων.

«Όταν βοηθούσε σε φιλανθρωπίες έβαζε έναν όρο, έλεγε “Μην μαθευτεί, θα σου κόψω τα πόδια”! Όταν δούλευε στον Διογένη, έμενε στο Καβούρι και έβλεπε απέναντι έναν άστεγο. Ένα βράδυ αφότου πληρώθηκε, έδωσε τον φάκελο με το νυχτοκάματο στον μάνατζέρ του και του είπε να το βάλει στην κουκούλα του άστεγου, χωρίς να τον πάρει χαμπάρι. Φανταστείτε το σοκ του», πρόσθεσε επίσης για την φιλανθρωπική δράση του Βασίλη Καρρά.

Η μάχη που έδωσε και το σημείωμα στη σύζυγό του

«Έπαιξε στα ζάρια ένα αυτοκίνητο, ένα σπίτι και μου είπε να το βάλουμε πρώτα απ’ όλα. Ήθελε ο κόσμος να μάθει τα δικά του ελαττώματα, μου έλεγε: “Ο εθισμός στον τζόγο είναι ό,τι χειρότερο. Εγώ πήγα να καταστραφώ, γιατί να καταστραφούν κι άλλοι;”», ανέφερε εν συνεχεία ο βιογράφος του Βασίλη Καρρά.

«Όταν βγήκε από την εντατική μου είπε να μιλήσουμε για τον καρκίνο, για να μάθει ο κόσμος τι του συμβαίνει. Πόναγε πάρα πολύ όταν ο καρκίνος έκανε μετάσταση στα οστά, ούτε τα παυσίπονα έκαναν τίποτα, παρόλα αυτά δεν έχανε το χαμόγελό του και την αισιοδοξία του, πίστευε ότι θα κερδίσει και τον καρκίνο», τόνισε για τις στιγμές της νοσηλείας του.

«Ήταν δύσκολη στιγμή όταν διάβασα το βιβλίο στη σύζυγό του. Τον έβλεπα χαρούμενο μέσα στον πόνο του, σαν να ζούσε πάλι τα παιδικά του χρόνια. Η Χριστίνα ηρεμούσε τον Βασίλη στις πιο οριακές στιγμές. Από τις αρχές του καλοκαιριού του 2023 επιδεινώθηκε η κατάστασή του», συνέχισε ο βιογράφος του Καρρά.

«Με φώναξε στις 18 Δεκεμβρίου, πέντε μέρες πριν “φύγει”. Μου δόθηκε ένα σημείωμα, και μου είπαν “θα το βάλεις στην βιογραφία όταν θα έχει φύγει”. Το σημείωμα απευθυνόταν στη γυναίκα του και έλεγε: “Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου, να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο εσύ για αυτό σ’ αγαπώ”. Ακόμα και την τελευταία στιγμή το μυαλό του ήταν να βοηθάει τους ανθρώπους, αυτό είναι το μεγαλείο του Βασίλη Καρρά», κατέληξε στις δηλώσεις του στην κάμερα του ΣΚΑΪ.


Πηγή