«Φύλακας άγγελος» για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Αυτό που του έκανα μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ…»


«Φύλακας άγγελος» για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Αυτό που του έκανα μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ…»


Διαφ.


Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας έχει μεταφερθεί ο Δημήτρης Κόκοτας, έπειτα από 63 μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Το επισκεπτήριο πλέον είναι πιο ανοιχτό για τον τραγουδιστή, αν και η σύζυγός του βρίσκεται κάθε μέρα στο πλευρό του.

Η Τραϊάνα Ανανία ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν δίπλα στον τραγουδιστή την ώρα που εκείνος κατέρρευσε στα παρασκήνια του J2US. Η ηθοποιός που ήταν η παρτενέρ του τραγουδιστή στο μουσικό show του ALPHA μίλησε στην Αθηναϊδα Νέγκα και την εκπομπή «Καλύτερα αργά» για το πως βίωσε η ίδια εκείνες τις δύσκολες στιγμές.

«Εγώ επειδή ήμουν πολύ κοντά με τον Δημήτρη γιατί πηγαινοέρχόμασταν μαζί τον έβλεπα πόσο άγχος είχε συνέχεια και του έλεγα “Δημήτρη, δεν θα αντέξει ο οργανισμός σου, σε παρακαλώ γράψτα όλα εκεί που πρέπει”» δήλωσε, αρχικά.

«Δεν μπορώ να πάω να τον δω»

«Και το είδα να γίνεται μπροστά μου αυτό που φοβόμουν. Εγώ το ένιωθα αυτό το πράγμα, είναι συγκλονιστικό. Ημουν μαζί του πριν από την πρόβα μας και επειδή έχω βαθμό στο ρέικι μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, τους έβγαλα όλους έξω και άρχισα να του κάνω θεραπεία. Είχε τις αισθήσεις του και ένιωθα όλο αυτό το συσσωρευμένο άγχος να θέλει να βρει διέξοδο και να μη βρίσκει.

«Αλλαξα πολλά πράγματα, κυρίως να μην κρατάω κάτι που με ενοχλεί. Δεν θα κρατήσω μέσα μου τίποτα. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ και έλαβα αποφάσεις, έλαβα μέτρα» υπογράμμισε η Τραϊάνα Ανανία σε άλλο σημείο.


Πηγή