Δύσκολες ώρες για την Πάολα: Τέλος η πίστα για την τραγουδίστρια


Δύσκολες ώρες για την Πάολα: Τέλος η πίστα για την τραγουδίστρια


Διαφ.


Το κέντρο διασκέδασης όπου τραγουδάει η Πάολα και το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Μύλου, στην Ανδρέου Γεωργίου, σφράγισε ο δήμος Θεσσαλονίκης. Αιτία οι καταγγελίες πολιτών για ηχορύπανση.

Τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε συστάσεις στην επιχείρηση, ενώ είχαν γίνει και συλλήψεις. Για το θέμα μάλιστα είχε ενημερωθεί και η εισαγγελία Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, οι διαμαρτυρίες για ηχορύπανση συνεχίζονταν και έτσι ο δήμος αποφάσισε να βάλει «λουκέτο».

Δείτε επίσης: Στήριγμα στον Γιώργο Μαζωνάκη η Πάολα: «Έχουμε συνεργαστεί 6 φορές και αυτό από μόνο του σημαίνει…»

Σύμφωνα με τον ο αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας, Παντελή Καζαντζίδη, οι υπηρεσίες του δήμου ενημερώθηκαν για την κατάσταση και ο δήμος έλαβε την απόφαση για διακοπή λειτουργίας και σφράγιση του καταστήματος.

Η απόφαση, η οποία έχει ήδη κοινοποιηθεί στην επιχείρηση, βάσει νόμου θα ισχύσει από την ερχόμενη Τρίτη. Η πρεμιέρα της γνωστής τραγουδίστριας είχε γίνει στις 24 Μαΐου.

Η επίσημη ανακοίνωση

Το απόγευμα της Πέμπτης, το γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα και ο Ηλίας Καμπακάκης δημοσίευσε επίσημη ανακοίνωση, τονίζοντας πως το μαγαζί θα λειτουργήσει κανονικά.

«Ο Πολυχώρος του Μύλου λειτουργεί ως νομίμως αδειοδοτημένος χώρος διενέργειας παραστάσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4229/2014. Στα πλαίσια του νόμου έχει λάβει και φέτος άδεια διενέργειας παραστάσεων η οποία είναι σε ισχύ και ως εκ του οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα κανονικά».


Πηγή