Ο Τάσος Αρνιακός μας αποτε-«λιώνει»: «Θα ψηθούμε στη ζέστη για πολλές μέρες – 40άρια και βάλε από…»


Ο Τάσος Αρνιακός μας αποτε-«λιώνει»: «Θα ψηθούμε στη ζέστη για πολλές μέρες – 40άρια και βάλε από…»


Διαφ.


Ο Τάσος Αρνιακός μίλησε για ακόμη μια φορά για το καιρικό σκηνικό των επόμενων ημερών και τη ζέστη, που θα μαστίζει την χώρα μας έως και το τέλος της νέας εβδομάδας και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μας αφήσει σε ησυχία, κάτι για το οποίο μίλησε και ο Γιάννης Καλλιάνος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο έμπειρος μετεωρολόγος, οι υψηλές θερμοκρασίες επιστρέφουν από το Σαββατοκύριακο, αφού πρώτα την Παρασκευή (7/6) ο υδράργυρος θα έχει πέσει ελαφρώς, χάρη κυρίως στους βοριάδες των τελευταίων ωρών, στους 32-35 βαθμούς.

Η ανάλυση της… ταλαιπωρίας μας από τον Τάσο Αρνιακό

Το Σάββατο (8/6), όμως, η άνοδος ξεκινά και πάλι προς τους 37 βαθμούς και την Κυριακή (9/6) το ίδιο περίπου σκηνικό θα συμβεί, με την πιθανότητα μόνο μερικών νεφώσεων και βροχών στα βουνά, κάτι που σημαίνει πως δίνεται το… σύνθημα στους λουόμενους να κατακλύσουν τις παραλίες στη διάρκεια του διημέρου.

Όπως επισημαίνει, επίσης, ο Τάσος Αρνιακός, η λιακάδα θα συνεχιστεί και την νέα εβδομάδα, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει πάνω από τους 40 βαθμούς την Τρίτη (11/6), διαρκώντας ίσως και έως το τέλος της εβδομάδας, περιμένοντας ίσως αργότερα αποκλιμάκωση στη συνέχεια.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Πηγή