Αθάνατο Δημόσιο στην Καλαμπάκα: Μύστης υπάλληλος είχε πάρει αναρρωτική και εμφανίστηκε στη δουλειά μετά από 13 χρόνια!


Αθάνατο Δημόσιο στην Καλαμπάκα: Μύστης υπάλληλος είχε πάρει αναρρωτική και εμφανίστηκε στη δουλειά μετά από 13 χρόνια!


Διαφ.


Το ελληνικό Δημόσιο είναι πια ένας «μύθος». Το λατρεύουμε, το αγαπάμε και είναι πάντοτε στην καρδιά μας, με το περιστατικό της Καλαμπάκας να είναι χαρακτηριστικό για το πού ακριβώς πηγαίνετε, όταν κάνετε… το λάθος να θέλετε να εξυπηρετηθείτε, την ίδια στιγμή που σας «κυνηγούν» αν έχετε χρέη.

Μετά, λοιπόν, από έλεγχο του δημάρχου Μετεώρων, Λευτέρη Αβραμόπουλου, διαπιστώθηκε ότι ένας δημοτικός υπάλληλος είχε να εμφανιστεί στην εργασία του για… 13 χρόνια.

Το υπέροχο περιστατικό της Καλαμπάκας που… μας θυμίζει τι σημαίνει Δημόσιο

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr, ο νέος δήμαρχος Μετεώρων ζήτησε τη λίστα των δημοτικών υπαλλήλων και αναφορά αποδοτικότητας για τον καθένα από τους προϊσταμένους.

Διαπίστωσε με έκπληξη πως υπήρχαν κάποιοι που εμφανίζονταν αραιά και που. Έτσι, έδωσε εντολή να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους και μάλιστα έκανε ο ίδιος και αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις υπηρεσίες.

Το απίθανο περιστατικό με τον δημοτικό υπάλληλο στην Καλαμπάκα
Το Δημαρχείο των Μετεώρων

Πριν λίγες ημέρες, λοιπόν, επέστρεψε κανονικά για δουλειά ένας υπάλληλος που αγνοούνταν από το μακρινό 2011 όταν είχε πάρει αναρρωτική άδεια, ήτοι 13 χρόνια και 3 μήνες μετά.

«Δεν παίζουμε εδώ», λέει ο δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος και συνεχίζει: «είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας, αιρετοί και υπάλληλοι, να δουλεύουμε καθημερινά για να φτιάξουμε έναν δήμο όπως τον ονειρευόμαστε και όπως οφείλουμε. Καμία ανοχή και σε κανέναν».


Πηγή