Αβάσταχτος πόνος για την Άννα Αδριανού: «Μου έδινε δύναμη και θάρρος εδώ και 35 χρόνια, έμεινα ένα μικρό ορφανό παιδί»


Αβάσταχτος πόνος για την Άννα Αδριανού: «Μου έδινε δύναμη και θάρρος εδώ και 35 χρόνια, έμεινα ένα μικρό ορφανό παιδί»


Διαφ.


Αρνητικά φορτισμένες είναι οι τελευταίες ώρες για την Άννα Αδριανού, καθώς όπως ανακοίνωσε στα κοινωνικά δίκτυα, έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Ο λόγος για την κουμπάρα της. Οι δυο τους πέρα από τη συνθήκη αυτή που τις ένωνε, ήταν πολύ καλές φίλες και μαζί έχουν ζήσει πολύ όμορφες και δύσκολες στιγμές. Ήταν η μία στήριγμα για την άλλη και, μάλιστα, εκείνη ήταν που έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στον γάμο της με τον Γιάννη Βούρο.

Το σπαρακτικό αντίο της Άννας Ανδριανού στην κουμπάρα της

Την αποχαιρέτησε, λοιπόν, δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ της, την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό κείμενο. Αμέσως, πλήθος κόσμου, που την ακολουθεί στα social media, έσπευσε να δείξει τη συμπαράστασή του στην Άννα Αδριανού σχολιάζοντας στην ανάρτηση.

Δείτε επίσης: «Βαρύ φορτίο» το πένθος για τον Αλέξη Χαρίτση: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

«Ήταν το χαμόγελο που μου έδινε δύναμη και θάρρος εδώ και 35 χρόνια. Η καλύτερη φίλη, αδελφή, πνευματική δασκάλα, συντρέχτης σε κάθε δυσκολία, συνοδοιπόρος. Κουμπάρα που ευλόγησε τον γάμο μου και με βοήθησε να τον κάνω αληθινή σχέση. Ό, τι καλό έκανα η έγινα στη ζωή μου το χρωστάω σ’ αυτήν. Έφυγε χτες κι ο πλανήτης έγινε φτωχότερος. Κι εγώ έμεινα ένα μικρό ορφανό παιδί χαμένο στο σκοτάδι που εκείνη μου φώτιζε. Λίλα καλό ταξίδι, τώρα θα φωτίσεις τους γαλαξίες…», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.


Πηγή