«Κόλαση» στον Ισθμό: Εξερράγη βυτιοφόρο στη γέφυρα, μεγάλη φωτιά και «112» στους οδηγούς – Κλειστή η Αθηνών-Κορίνθου


«Κόλαση» στον Ισθμό: Εξερράγη βυτιοφόρο στη γέφυρα, μεγάλη φωτιά και «112» στους οδηγούς – Κλειστή η Αθηνών-Κορίνθου


Διαφ.


Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική και την Αστυνομία, καθώς πριν από λίγο ανετράπη βυτιοφόρο στην Λεωφόρο Αθηνών – Κορίνθου στο 75,5ο χλμ, στο σημείο της γέφυρας του Ισθμού.

Φωτιά έχει εκδηλωθεί στο σημείο με αποτέλεσμα να έχουν κινητοποιηθεί οι δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Δείτε επίσης: Συναγερμός σήμανε στη Χίο: Φωτιά σε δασική έκταση στη Ρεστά – Επιχείρηση με εναέρια μέσα

Φωτιά έχει εκδηλωθεί στο σημείο με αποτέλεσμα να έχουν κινητοποιηθεί οι δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Στην περιοχή, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, μεταβαίνουν 25 πυροσβέστες με εννέα οχήματα. Πυκνοί καπνοί έχουν υψωθεί πάνω από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο, με τις φλόγες να μαίνονται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική ο οδηγός του βυτίου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Η Πυροσβεστική αναφέρει επίσης ότι στο ατύχημα δεν ενεπλάκη άλλο όχημα, ενώ λίγη ώρα πριν τις 11.00 το βράδυ οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στο σημείο πραγματοποιούσαν διαβροχή και έριχναν ειδικό κατασβεστικό υγρό. Η φωτιά έσβησε μετά τις 11.00 το βράδυ.

Διακοπές της κυκλοφορίας – Σε ισχύ εκτροπή οχημάτων

Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε και στα δύο ρεύματα. Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση της τροχαίας, διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων είναι σε ισχύ στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και στην παλαιά Εθνική στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, καθώς η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στο ύψος της διοδίων Ελευσίνας με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων με ακινητοποιημένα οχήματα.

Μέχρι νεωτέρας, η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο θα διεξάγεται ως εξής: εξέρχονται στον κόμβο Λουτρακίου και εισέρχονται στον κόμβο Επιδαύρου. Ως τώρα έχουν αρθεί οι εκτροπές στα διόδια Καλαμακίου και στους Αγίους Θεοδώρους.

Εν τω μεταξύ, σε ισχύ είναι διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κόμβο Κινέττας στο ρεύμα προς Κόρινθο.


Πηγή