«Οδοστρωτήρας» ο Γιώργος Λαμπάτος για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχω τρομοκρατηθεί με αυτόν τον άνθρωπο – Έσπαγε πόρτες…»


«Οδοστρωτήρας» ο Γιώργος Λαμπάτος για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχω τρομοκρατηθεί με αυτόν τον άνθρωπο – Έσπαγε πόρτες…»


Διαφ.


Σε ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό Σουσού μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος, όπου αναφέρθηκε επί μακρόν στη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και στο ενδεχόμενο να συναντηθούν ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Είχα μια εμπειρία αρκετά μεγάλη, γιατί μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη ξεκινήσαμε. Υπήρχαν πολλές δυσκολίες και προβλήματα. Επειδή γρήγορα έγινε θιασάρχης, πιστεύω ότι του έδωσε απλόχερα η ζωή τα πάντα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστική καταγγελία στο φως για τον ηθοποιό – «Κυνηγούσε κορίτσια, όταν αποκτήσει ξανά δύναμη θα εκδικηθεί»

Και συμπλήρωσε: «Αυτά τα χρόνια που δουλέψαμε μαζί, η συνεργασία ήταν προβληματική. Είχε μία συμπεριφορά αλαζονική, κυκλοθυμική, φώναζε και έκανε διάφορα. Ο χαρακτήρας του ήταν επιθετικός απέναντι σε όλους τους συναδέλφους, όχι μόνο σε εμένα. Πέρασα δύσκολα, είχε μια ψυχολογία που μεταβαλλόταν. Μπορεί να σου μιλούσε καλά και μετά να έβλεπες έναν άλλον άνθρωπο».

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λαμπάτου για τη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη

«Δεν θα δούλευα μαζί του. Έχω τρομοκρατηθεί με αυτόν τον άνθρωπο, τον φοβάμαι με όλα αυτά που έχουν συμβεί και τον φοβόμουν από πριν. Φοβόμουν τη συμπεριφορά του, δεν ήξερα τι άνθρωπος είναι και πώς θα αντιδράσει.

Μια φορά είχε δει μια φωτογραφία που είχε τον Μπιμπίλα και έλεγε “Οι πρωταγωνιστές του Χάι Ροκ” και ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε μέσα στο στούντιο, άρχισε να φωνάζει και μπήκαμε ανάμεσά τους», αποκάλυψε σε διαφορετικό σημείο της συζήτησης ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Τόσα χρόνια στο θέατρο, δεν έχω δει τέτοια συμπεριφορά. Να σπάει πόρτες, να έχει τόσο βίαιη συμπεριφορά και να φωνάζει. Βεβαίως έχουμε ευθύνη κι εμείς που τα ανεχτήκαμε», κατέληξε μιλώντας στην εκπομπή του Open.


Πηγή