Το θρίλερ της Σύμης συνεχίζεται: Βίντεο-ντοκουμέντο από την τελευταία εμφάνιση του Μάικ Μόσλεϊ στη Σύμη – Τα αναπάντητα ερωτήματα και τα νέα στοιχεία της υπόθεσης


Το θρίλερ της Σύμης συνεχίζεται: Βίντεο-ντοκουμέντο από την τελευταία εμφάνιση του Μάικ Μόσλεϊ στη Σύμη – Τα αναπάντητα ερωτήματα και τα νέα στοιχεία της υπόθεσης


Διαφ.


Το θρίλερ συνεχίζεται για τον πολύ γνωστό παρουσιαστή του BBC, Μάικ Μόσλεϊ, του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί στη Σύμη από το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6), από τότε που έφυγε μόνος του από την παραλία, όπου βρισκόταν με τη σύζυγό του και φιλικό τους ζευγάρι, ακολουθώντας ένα μονοπάτι για να γυρίσει στο σπίτι.

Όπως αποδεικνύεται από οπτικά ντοκουμέντα που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές και με τα σενάρια να παραμένουν ανοικτά, ο άνδρας κατάφερε από την παραλία μέσω του μονοπατιού να φτάσει στο χωριό Πέδι, ωστόσο από εκεί ακολούθησε μια άλλη διαδρομή και κινήθηκε προς την Αγία Μαρίνα κι όχι προς τον Γιαλό, με τις αρχές να «χτενίζουν» όλη την περιοχή χωρίς, ωστόσο, να έχουν μέχρι στιγμής καταφέρει να εντοπίσουν κάτι.

Μετά τις φωτογραφίες ντοκουμέντα με την τελευταία εμφάνιση του παρουσιαστή του BBC, τις οποίες έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA και έγιναν πρώτο θέμα σε όλα τα βρετανικά ΜΜΕ, και τα οποία έδειχναν τον Μάικλ Μόσλει με τα ίδια ρούχα που φορούσε κατά την εξαφάνισή του αλλά και με ομπρέλα και γυαλιά ηλίου να περπατά σε δρόμο της Σύμης, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έδωσε στη δημοσιότητα και το επίμαχο βίντεο.

Σε αυτό το βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο παρουσιαστής να περπατάει στην διαδρομή προς την Αγία Μαρίνα. Έτσι, οι έρευνες επικεντρώνονται προς αυτήν την περιοχή.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση του βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, στη Σύμη. Ανώτατα στελέχη που συμμετέχουν στις έρευνες μιλούν για υπόθεση που δεν έχουν συναντήσει ξανά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

«Γίνεται μια μεγάλη επιχείρηση. Άνθρωποι περιμένουν το Ferry για να φύγουν από εδώ από τη Ρόδο, να πάνε να ψάξουν τον διάσημο Βρετανό, μια πολυαγαπημένη τηλεοπτική προσωπικότητα. Πολύ δημοφιλής στους τηλεθεατές του BBC», μεταδίδει από το νησί ο ανταποκριτής του βρετανικού δικτύου, Joe Inwood.

Τα ίχνη του 68χρονου αγνοούνται από την Τετάρτη, με τις επίγειες και εναέριες έρευνες να επεκτείνονται πλέον σε όλο το νησί, αφού δεν απέφερε αποτέλεσμα η σάρωση της ευρύτερης περιοχής της παραλίας Άγιος Νικόλαος.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΡΤNews στη Σύμη, Αριστείδης Μιαούλης, βρίσκονται οι κάμερες ασφαλείας στην παραλιακή ζώνη του χωριού Πέδι. Πλέον, οι έρευνες στρέφονται προς την αντίθεση κατεύθυνση από την αρχική, και συγκεκριμένα σε δύσβατη περιοχή στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Τα δεδομένα άλλαξαν στην υπόθεση, αφότου το φως της δημοσιότητας είδε φωτογραφία και βίντεο ντοκουμέντο που απεικονίζει τον ίδιο να βρίσκεται σε αστικό περιβάλλον.


Πηγή