Δυστυχώς, επιβεβαιώνει τα χειρότερα ο Σάκης Αρναούτογλου: Ανυπόφορο το σκηνικό του καιρού – Που θα φτάσει η θερμοκρασία τους 43 βαθμούς


Δυστυχώς, επιβεβαιώνει τα χειρότερα ο Σάκης Αρναούτογλου: Ανυπόφορο το σκηνικό του καιρού – Που θα φτάσει η θερμοκρασία τους 43 βαθμούς


Διαφ.


Καιρός: Δύσκολη αναμένεται η επόμενη εβδομάδα, καθώς νέο κύμα καύσωνα θα σαρώσει τη χώρα, με το θερμόμετρο σε κάποιες περιοχές να δείχνει ακόμα και 43◦C.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου το νέο κύμα καύσωνα αναμένεται από τη Δευτέρα και θα κορυφωθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Με την ευκαιρία, δείτε: Το «κλείδωσε» και μας «καίει» ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Μια πολύ θερμή αέρια μάζα ξεχύνεται και φέρνει στην χώρα μας…»

Ο μετεωρολόγος αναφέρει πως το κύμα έντονης ζέστης που έρχεται θα έχει πιθανώς χαρακτηριστικά καύσωνα ενώ παραθέτει και έναν πίνακα θερμοκρασιών έως και την Πέμπτη 13/6.

Όπως φαίνεται επομένως από τον συγκεκριμένο πίνακα, οι πιο ζεστές μέρες στα πεδινά ηπειρωτικά θα είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη με τον υδράργυρο να φτάνει τους 39 βαθμούς Κελσίου και το πικ να σημειώνεται την Παρασκευή με 40αρι.

Ωστόσο, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του η θερμοκρασία θα διαφέρει από περιοχή σε περιοχή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, στη δυτική και νότια ηπειρωτική Ελλάδα, όπως και στην Αττική και Κρήτη μακριά από τη θάλασσα, υπολογίστε θερμοκρασίας έως και 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Δηλαδή την Παρασκευή, 14 Ιουνίου μπορεί τα θερμόμετρα να δείξουν και τους 43 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του:


Πηγή