Ευρωεκλογές 2024: Με… γούρι τον γιο του ψήφισε στην Κηφισιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη»


Ευρωεκλογές 2024: Με… γούρι τον γιο του ψήφισε στην Κηφισιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη»


Διαφ.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (9/6) στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, συνοδευόμενος από το γιο του, Κωνσταντίνο, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του καθήκον για τις Ευρωεκλογές του 2024.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο μετά τον Στέφανο Κασσελάκη, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 10:30 το πρωί στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 308ο εκλογικό τμήμα.

Η αναφορά στην… τύχη που φέρνει ο γιος του και οι δηλώσεις Μητσοτάκη μετά την ψήφο

Κατά την προσέλευσή του στο Γυμνάσιο ο κ. Μητσοτάκης έτυχε θερμής υποδοχής από πολίτες που βρίσκονταν εκεί, και δεν αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες μαζί τους. Στιγμές αργότερα μαζί με τον γιο του μπήκαν στα παραβάν, κατέθεσαν την ψήφο τους και αμέσως μετά φωτογραφήθηκαν μαζί στα τηλεοπτικά συνεργεία. «Είναι το γούρι μου εδώ», ακούστηκε να λέει ο πρωθυπουργός.

«Ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη. Οι εκλογές είναι μια γιορτή της δημοκρατίας και όση μεγαλύτερη συμμετοχή έχουμε τόσο ισχυροποιούμε τη Δημοκρατία. Οι Ευρωεκλογές έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία. Τα επόμενα πέντε χρόνια θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη και είναι σημαντικό να υπάρχει ισχυρή ελληνική φωνή. Σεβόμαστε και τιμούμε τους πολίτες που προσέρχονται σε αυτή την όμορφη δημοκρατική διαδικασία για να προσφέρουν τη δική τους ετυμηγορία» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Πηγή