Ευρωεκλογές 2024: Έδωσε σύνθημα ο Στέφανος Κασσελάκης παρά τα χαμηλά ποσοστά – «Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε, είμαι καθαρός και συνεχίζω»


Ευρωεκλογές 2024: Έδωσε σύνθημα ο Στέφανος Κασσελάκης παρά τα χαμηλά ποσοστά – «Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε, είμαι καθαρός και συνεχίζω»


Διαφ.


Σε επίσημες δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το άλλοθι του 41% της κυβέρνησης τελείωσε ορτιστικά, ύστερα από αυτά που ανέδειξαν οι κάλπες για τις Ευρωεκλογές 2024.

«Είμαστε ένα κόμμα που έχει περάσει πολλά. Πρέπει όλοι οι φίλοι και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να ειναι υπερήφανοι για τον εαυτό τους γιατί ήταν ενα ευρωψηφοδέλτιο που διάλεξε ο λαός», ανέφερε αρχικά.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ευρωεκλογές 2024: Η πρώτη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δημοσιοποίηση του exit poll – «Σαφής αποδοκιμασία των πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Συνέχισε λέγοντας: «Εκεί που άλλοι με τεράστια χρέη και ύποπτα κονδύλια για διαφημίσεις, συμβούλους. Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει. Αυτό είναι μία επιλογή του ελληνικού λαού».

«Δεν έχω τύψεις για τίποτα, ο ελληνικός λαός που έχει δώσει ξεκάθαρα τον χρόνο να χτίσω κυβερνητική εναλλακτική πρόταση. Ξέρω και συνειδητοποιώ τη σημασία της ευθύνης και ακριβώς αυτό θα κάνω. Συνεχίζουμε, εκσυγχρονιζόμαστε, θα χτίσουμε κοιτίδες γνώσης και προσφοράς και θα εμπνεύσουμε τον κόσμο.

Κι αυτό το κίνημα που άντεξε, μόνο πάνω έχει να πάει. Βρισκόμαστε σε μία εκλογική διαδικασία που έχει φέρει τα πάνω – κάτω. Κάτι δεν πάει καλά στην Ευρώπη», τόνισε.

Έκλεισε αναφέροντας: «Και οι 4 ευρωβουλευτές μας θα προσπαθήσουν να προσφέρουν τα πάντα για την Ευρώπη των πολλων και των λαων. Θα είμαστε από τις πρώτες χώρες της Ευρωπης που θα αναγνωρίσει παλαιστινιακό κράτος και θα είμαστε δίπλα τους για να μπει τέλος στη γενοκτονίας τους».


Πηγή