Άναυδος ο Γ. Αυτιάς με το αποτέλεσμα: «Αυτή είναι η δύναμη του Έλληνα, σας ευχαριστώ»


Άναυδος ο Γ. Αυτιάς με το αποτέλεσμα: «Αυτή είναι η δύναμη του Έλληνα, σας ευχαριστώ»


Διαφ.


Έκπληκτη η Σία Κοσιώνη με την αιφνίδια είσοδο του Γιώργου Αυτιά στο πλατό του ΣΚΑΪ και στη μεγάλη βραδιά για τις Ευρωεκλογές 2024, την ώρα που η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ανακοίνωνε πως ο Γιώργος Αυτιάς βρίσκεται στους πρώτους με τους περισσότερους σταυρούς, εκείνος μπήκε στο πλατό.

«Α, με το που είπα Γιώργος Αυτιάς, εμφανίστηκε», είπε η Σία Κοσιώνη.

Δείτε επίσης: Ευρωεκλογές 2024: Πρώτος σε σταυρούς ο Γιώργος Αυτιάς, «μάχη» για την Ελεονώρα Μελέτη, μπαίνουν στην Ευρωβουλή Παππάς, Αρναούτογλου και Αναδιώτης – Οι υποψήφιοι που παίρνουν έδρα

«Συγχαρητήρια βρε Γιώργο» τόνισε η Σία Κοσιώνη για τον Γιώργο Αυτιά ο οποίος συμμετείχε στην εκλογική αναμέτρηση με τη Νέα Δημοκρατία.

«Ευχαριστώ την Ελλάδα, ευχαριστώ θερμά τους Έλληνες. Ευχαριστώ την Ελλάδα για αυτό που έζησα όλο αυτό το χρονικό διάστημα και σταματάω εδώ γιατί δεν έχω να πω τίποτα άλλο, παιδιά», ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Αυτιά στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Αυτιάς κοιτώντας στην κάμερα και απευθυνόμενος στον κόσμο είπε: «Ό,τι έκανα στη ζωή μου το οφείλω σε εσάς και ό,τι κάνω στο μέλλον το οφείλω σε εσάς.»

Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ έδωσε μια υπόσχεση σε όσους τον στήριξαν: «Όλες οι οδηγίες που θα έρχονται από την ΕΕ θα αναλύονται στην τηλεόραση και αν θέλει ο ΣΚΑΙ, με μεγάλη χαρά κάθε Σαββατοκύριακο να το κάνουμε μαζί 2-3 λεπτά».

Ο δημοσιογράφος κατέληξε λέγοντας: «Σπάσαμε τον πάγο απόψε, ευχαριστώ πολύ».


Πηγή