Ευρωεκλογές 2024: Ο Κυριάκος Βελόπουλος νιώθει έτοιμος… να κυβερνήσει – «Είμαστε νέος κυβερνητικός πόλος» (video)


Ευρωεκλογές 2024: Ο Κυριάκος Βελόπουλος νιώθει έτοιμος… να κυβερνήσει – «Είμαστε νέος κυβερνητικός πόλος» (video)


Διαφ.


Ικανοποιημένος φαίνεται από το αποτέλεσμα των εκτιμήσεων για τις Ευρωεκλογές ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσεις», Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος μάλιστα δηλώνει έτοιμος να… κυβερνήσει κιόλας.

«Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα κόμμα έκανε τη ρήξη και κάνει μια τεράστια ανατροπή» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Δείτε επίσης: Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Επιτέλους θα επικρατήσει η φωνή της λογικής»

«Παρά τον πόλεμο που δεχτήκαμε ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύτηκε. Καλούμε λοιπόν όλους τους Έλληνες πατριώτες να συστρατευτούν με την Ελληνική Λύση για να υπάρξει πραγματική πατριωτική διακυβέρνηση του τόπου. Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους και όλες, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο», τόνισε ο κ. Βελόπουλος, σημειώνοντας ότι η Ελληνική Λύση ήρθε για να κυβερνήσει.

«Σήμερα γεννήθηκε ο πόλος της πατριωτικής διακυβέρνησης του τόπου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα κόμμα έκανε τη ρήξη και τεράστια ανατροπή παρά τον πόλεμο που δεχθήκαμε. Καλούμε όλους τους Έλληνες να συστρατευθούν με την Ελληνική Λύση για να υπάρξει πατριωτική διακυβέρνηση στον τόπο.

Ευχόμαστε κάποια στιγμή τα ΜΜΕ να αντιληφθούν ότι η Ελληνική Λύση είναι ένα αμιγώς εθνικό κοινωνιό λαϊκό κόμμα που ήρθε για να κυβερνήσει, λέγοντας ότι είναι δύναμη ευθύνης.

Ας δουν τα αποτελέσματα στη Θράκη, μήπως και ξυπνήσουν κάποιοι γιατί αυτό είναι το χειρότερο από όλα.Θα συνεχίσουμε μέχρι να κυβερνήσουμε την Ελλάδα. Βγήκαμε από τον βούρκο που η Ν.Δ. δημιούργησε, οι πατριώτες είναι δίπλα μας και δεν θα τους απογοητεύσουμε».


Πηγή