«Εσένα θέλω για πρωθυπουργό»: Όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ψήφιζε… δαγκωτό Αφροδίτη Λατινοπούλου 2 χρόνια πριν κάνει το «μπαμ» στις Ευρωεκλογές (photo)


«Εσένα θέλω για πρωθυπουργό»: Όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ψήφιζε… δαγκωτό Αφροδίτη Λατινοπούλου 2 χρόνια πριν κάνει το «μπαμ» στις Ευρωεκλογές (photo)


Διαφ.


Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει προκαλέσει αίσθηση από χθες (9/6) το βράδυ, όταν και κατάφερε να πανηγυρίσει στο δικό της θρίλερ για τις Ευρωεκλογές, με την κατάκτηση μίας έδρας στο νέο σχήμα της Ευρωβουλής.

Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει, βλέποντας τον προεκλογικό της αγώνα να θριαμβεύει και όχι απλά να δικαιώνεται. Οι απόψεις της για διάφορα θέματα, όπως το μεταναστευτικό, ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, η οικογένεια, ο ρόλος ανδρών-γυναικών στην κοινωνία και αρκετά ακόμη, πάντοτε προκαλούν συζήτηση, έχοντας μεταξύ άλλων και… φανατικούς φίλους.

Ο θαυμασμός του Γιαννακόπουλου στη Λατινοπούλου που δικαιώθηκε δύο χρόνια αργότερα

Ένας από αυτούς, μάλιστα, ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, που πολλές φορές εκφράζει τις πολιτικές και κοινωνικές του απόψεις μέσω του Instagram, σημειώνει σε πολλές περιπτώσεις σύμπλευση με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, κάτι που δεν του είχε περάσει στο παρελθόν απαρατήρητο.

Ήταν προ διετίας, μάλιστα, όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφραζε το θαυμασμό του προς τότε πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, που είχε απομακρυνθεί από το κόμμα, ζητώντας να τη δει μια μέρα… πρωθυπουργό.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Συγκεκριμένα είχε γράψει: «Επιτέλους μια πολιτικός με αρχ… Εγώ εσένα θέλω για Πρωθυπουργό». Δεν ξέρουμε αν θα τη δούμε πρωθυπουργό, πάντως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως φαίνεται, είχε διαβλέψει καλά την προοπτική της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην πολιτική.


Πηγή