Survivor 2024 spoiler 10/06: Σούσουρο με τον Φάνη Μπολέτση! Το έχουν κάνει όλοι βούκινο


Survivor 2024 spoiler 10/06: Σούσουρο με τον Φάνη Μπολέτση! Το έχουν κάνει όλοι βούκινο


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 10/06: Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του Survivor 2024 και αρκετός ντόρος έχει γίνει γύρο από το όνομα του Φάνη Μπολέτση.

Τι συμβαίνει με τον παίκτη των Μαχητών; Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν ότι ο Φάνης Μπολέτσης θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024. Ωστόσο είναι αρκετοί και εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Φάνης Μπολέτσης είναι ένας προβληματικός χαρακτήρας που από την πρώτη μέρα που έχει ξεκινήσει το Survivor 2024 μέχρι και σήμερα έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Τόσο με τραυματισμούς, όσο και στις σχέσεις του μ’ άλλους παίκτες.

Survivor 2024 spoiler: Προβληματισμός με την συμπεριφορά του Φάνη Μπολέτση

Ο Φάνης Μπολέτσης είναι εκείνος που όταν ξεκίνησε το Survivor και για 3 μήνες είχε μεγάλη κόντρα με τον Σταμάτη Ταλαδιανό και στη συνέχεια ήταν φίλοι. Το αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησε ο Γιώργος Γκιουλέκας. Ο Γιώργος με τον Φάνη ήταν κολλητοί φίλοι όσο ήταν συμπαίκτες και πλέον είναι δύο εχθροί.

Survivor 2024 spoiler 10/06: Σούσουρο με τον Φάνη Μπολέτση! Το έχουν κάνει όλοι βούκινο

Χαρακτηριστικό είναι πως στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την κατάσταση να ξεφεύγει και τον Γιώργο Γκιουλέκα να γίνεται έξαλλος με το «Γιωργάκη» που θα του πει ο Φάνης Μπολέτσης!

Μήπως τελικά όταν αντιμετωπίζεις πολλούς εχθρούς μέσα στο παιχνίδι θα πρέπει να σε προβληματίσει; Μήπως ο Φάνης Μπολέτσης έχει το θέμα κι όχι τα υπόλοιπα παιδιά; Την ίδια στιγμή ο Φάνης Μπολέτσης αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και το έπαθλο των 100.000 ευρώ μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα. Θα τα καταφέρει ή όχι; Θα το έχουμε μάθει σε τρεις εβδομάδες από σήμερα.


Πηγή