«Ξεμυαλίστηκε» η Μελίνα Ασλανίδου: «Πήγα στην Κρήτη ως ερωτική μετανάστρια για τον…»


«Ξεμυαλίστηκε» η Μελίνα Ασλανίδου: «Πήγα στην Κρήτη ως ερωτική μετανάστρια για τον…»


Διαφ.


Η Μελίνα Ασλανίδου παραχώρησε νέα συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού με τα λεγόμενά της να προβάλλονται τη Δευτέρα 10/6. Να πούμε εδώ, πως η τραγουδίστρια δεν μιλάει εύκολα στις εκπομπές εξηγώντας, πως αυτή είναι μια επιλογή της.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια μίλησε με ειλικρίνεια για τη σχέση της με την Κρήτη, καθώς έχει υπάρξει ερωτική μετανάστρια. Πιο αναλυτικά, η Μελίνα Ασλανίδου με καταγωγή από τον Πόντο και ενώ ζούσε στην Αθήνα τα είχε εγκαταλείψει όλα για χάρη του έρωτα.

Μπορεί λοιπόν η τραγουδίστρια να χώρισε από τον τότε Κρητικό σύντροφό της, η αγάπη που έχει όμως για την Κρήτη είναι κάτι που δεν αλλάζει στο πέρασμα των χρόνων.

Δείτε επίσης: Κοιλιά πλάκα, πρόσωπο χωρίς ψεγάδι, κορμί 25άρας: Η Μελίνα Ασλανίδου με μαγιό στα 49 είναι οπτασία

Η εξομολόγηση της Μελίνας Ασλανίδου για τον έρωτα με Κρητικό άντρα

«Έχω μια ιδιαίτερη αγάπη προς την παράδοση και αυτό είναι φυσιολογικό. Το DNA μου είναι που με τραβάει. Η Κρήτη λοιπόν με τον Πόντο έχουν τόσα πολλά κοινά. Στην αρχή πήγα στην Κρήτη ως ερωτική μετανάστρια, αλλά ήμουν ερωτική μετανάστρια με το ίδιο το νησί κα δεν το ήξερα», είπε η Μελίνα Ασλανίδου.

Η Μελίνα Ασλανίδου υπήρξε σε σχέση με τον Βασίλη Μουντάκη για αρκετό διάστημα, παρόλα αυτά, οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους στη ζωή και εκείνος τρία χρόνια μετά την απόφασή τους να χωρίσουν, βρήκε ξανά τον έρωτα και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Ειρήνη Βουγιουκαλάκη, τον Μάρτιο του 2023, στο Λας Βέγκας.

Τον Δεκέμβριο του 2023 μάλιστα, ο κομμωτής με καταγωγή από τα Χανιά, κράτησε στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, το οποίο έφερε στον κόσμο η σύζυγός του. Πρόκειται για ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα “Οδυσσέας”.

Μητέρα και γιος έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους από το μαιευτήριο και, ως περήφανοι γονείς, οι δυο τους αναρτούν στα social media τους φωτογραφίες με τον μπέμπη, κρύβοντας το πρόσωπό του, αλλά τρελαίνοντας τους ακόλουθούς τους από τη γλύκα.


Πηγή