Ηλεία: Όσο η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής την αναζητούσε ο ξάδελφός της έπαιζε το θέατρο του παραλόγου – Οι Αρχές συνέδεσαν τα κομμάτια


Ηλεία: Όσο η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής την αναζητούσε ο ξάδελφός της έπαιζε το θέατρο του παραλόγου – Οι Αρχές συνέδεσαν τα κομμάτια


Διαφ.


Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Τρίτη 11/6, ο 37χρονος θείος της 11χρονης Βασιλικής που καθ’ ομολογίαν σκότωσε με κατσαβίδι στον λαιμό.

Η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής στη σορό της 11χρονης, θα δώσει απαντήσεις για το πώς αλλά και πότε δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της στον Πύργο Ηλείας, ο οποίος και ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του.

Παράλληλα, η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει και αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά ή όχι η ανήλικη από τον θείο της, κάτι που δεν αποκλείουν οι Αρχές, καθώς πριν από 7 χρόνια, το 2017, είχε συλληφθεί για τον βιασμό ανήλικης.

Ομολόγησε τη δολοφονία αλλά όχι το κίνητρο

Ο ίδιος φέρεται ναι μεν να ομολόγησε την πράξη του και να οδήγησε τις Αρχές στο σημείο που εντοπίστηκε το άψυχο κορμάκι του παιδιού με τραύματα από κατσαβίδι στο λαιμό, ωστόσο, δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για το τί ήταν αυτό που τον οδήγησε στον φόνο της ίδιας της ανιψιάς του.

Παρίστανε τον ανήσυχο και κοινοποιούσε amber alert

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει την οικογένεια της 11χρονης, αλλά και τις Αρχές, παρίστανε τον ανήσυχο και εκλιπαρούσε για βοήθεια, κοινοποιώντας μάλιστα ακόμα και το amber alert που είχε εκδοθεί για το παιδί.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η 11χρονη πηγαίνει στο αμάξι του θείου της

Ωστόσο, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το όχημα του, και όταν αυτό ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές και συγκεκριμένα όταν οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι ο 37χρονος ήταν σεσημασμένος και ειδικά για το αδίκημα του βιασμού ανήλικης, τον έθεσαν αμέσως ως τον πρώτο και βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση του παιδιού, προχωρώντας αρχικά στην προσαγωγή του.


Πηγή