24ωρη «στροφή» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας μετά τον καύσωνα – Θα χτυπήσει…»


24ωρη «στροφή» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας μετά τον καύσωνα – Θα χτυπήσει…»


Διαφ.


Καιρός: Νέα δεδομένα για τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών φέρνει στο φως ο Γιάννης Καλλιάνος!

Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, επεσήμανε πως οι προσεχείς μέρες θα χαρακτηριστούν από μια μεγάλη ανατροπή στο σκηνικό μετά τον καύσωνα. Η Πέμπτη (13/6) θα είναι η πιο δύσκολη μέρα, βλέποντας τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν και τους 43 βαθμούς.

Ωστόσο, την Παρασκευή θα δούμε στη χώρα να εισβάλλουν βροχές και καταιγίδες, με μια κακοκαιρία-εξπρές σε κάποιες περιοχές, που μπορεί να αποδειχθεί και επικίνδυνη. Παράλληλα, θυμίζουμε την τραγική εξέλιξη από τα Μερομήνια για τον Ιούλιο: «20ήμερο που θα μείνει στην ιστορία…»

«Η μεγαλύτερη τιμή που σημειώθηκε στον υδράργυρο σήμερα (12/6) ήταν το 43,2 στο Λευκοχώρι Φθιώτιδας! Αύριο το πιο δύσκολο 24ωρο. Στο κέντρο της Αθήνας 42 βαθμοί. Ένα σκαλοπάτι πριν τους 45. Το περίεργο της Παρασκευής όμως είναι πως θα έρθουν πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Θα δούμε μεγάλη αστάθεια στη Βόρεια Ελλάδα. Θα πέσει η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα. Θα είναι πιο ευχάριστο το Σαββατοκύριακο, πιο φυσιολογικό για την εποχή. Η έλευση της κακοκαιρίας που προαναφέραμε, ίσως αποδειχθεί και επικίνδυνη στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη, μετά από τόσες μέρες καύσωνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος του MEGA.

Καιρός: Η αναλυτική πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου στο Live News


Πηγή