Survivor 2024 spoiler 12/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ούτε τώρα! Αυτή η ομάδα κερδίζει την τελευταία ασυλία της χρονιάς


Survivor 2024 spoiler 12/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ούτε τώρα! Αυτή η ομάδα κερδίζει την τελευταία ασυλία της χρονιάς


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 12/06: Αγώνας 3ης -και τελευταίας για αυτή τη χρονιά- ασυλίας, με τους χαμένους να δίνουν τον τρίτο και τον τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Τούμπα στα προγνωστικά και στα όσα έχουν γραφτεί, οι Μπλε χθες έκαναν το 2 στα 2 και έφεραν τους Κόκκινους σε πολύ πολύ δύσκολη θέση. Κι αυτό διότι αν χάσουν και σήμερα θα είναι και οι τρεις παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση, αφού ήδη στον τάκο είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Γιώργος Γκιουλέκας. Για να την γλιτώσει η Κατερίνα Δαλάκα θα πρέπει οι μπλε αυτόματα να χάσουν.

Το σημερινό αγώνισμα ασυλίας είναι ιστορικό για το Survivor 2024 καθώς είναι και το τελευταίο ομαδικό, μιας και μετά την αποχώρηση της Πέμπτης θα έχουμε ατομικούς αγώνες για την τελική τετράδα. Ποιοι θα είναι αυτοί που θα πάνε Γαλάτσι; Λίγο πολύ αναμενόμενοι!

Διαβάστε επίσης: Survivor 2024 trailer 12/06: Προετοιμάζει την αποχώρησή της η Κατερίνα Δαλάκα; – «Είναι δύο χτυπήματα σε λίγες μέρες…»

Survivor 2024 spoiler 12/06: Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες πως το σκορ αυτής της εβδομάδας θα είναι 2-1 στις νίκες υπέρ των Μαχητών και αυτό επιβεβαιώνεται πλέον! Αφού οι Μπλε κέρδισαν χθες και προχθές, έρχεται η σειρά των Κόκκινων σήμερα.

Το trailer του σημερινού (12/06) επεισοδίου:

Survivor 2024: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επιβεβαίωσε τα χειρότερα για τη Δαλάκα – «Δυστυχώς μέχρι και τις τελευταίες μέρες…»

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι από τα πρόσωπα, που έχουν απασχολήσει έντονα το Survivor τις τελευταίρες μέρες, λόγω των τραυματισμών που έχει υποστεί, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να αποδεικνύει την φιλία τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της, παρότι η σχέση τους φέτος πέρασε από… σαράντα κύματα.

Συγκεκριμένα, η Ασημίνα θέλοντας να στηρίξει δημόσια την φίλη της που παλεύει στον Άγιο Δομίνικο και που χθες (11/6) τραυματίστηκε πολύ άσχημα κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την 2η ασυλία της εβδομάδας, με το τέλος εποχής για το ριάλιτι να έρχεται, έκανε ένα story γράφοντας χαρακτηριστικά «Δυστυχώς μέχρι και τις τελευταίες μέρες οι τραυματισμοί στο φετινό παιχνίδι συνεχίζονται! Θα το ξεπεράσεις θα τα καταφέρεις και είμαι σίγουρη γι’ αυτό! Τα λέμε στο Γαλάτσι! Υπομονή, κράτα γερά!».

Survivor 2024 spoiler 12/06: Απόλυτoς συναγερμός! Εκτός 4αδας η Κατερίνα Δαλάκα;

Survivor 2024 spoiler 12/06: Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο και έχει σημάνει συναγερμός εδώ και μερικές μέρες;

Πρώτο το Athensmagazine.gr σας είχε ενημερώσει από το Σαββατοκύριακο πως η Κατερίνα Δαλάκα ήταν στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό, κάτι το οποίο και επιβεβαιώθηκε μέσα από το χθεσινό (11/06) επεισόδιο που είδαμε από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Τι συμβαίνει με την παίκτρια της κόκκινης ομάδας; Είχε που είχε τον τραυματισμό στον ώμο, ήρθε και νέος τραυματισμός στο δάχτυλο του ενούς χεριού, να την θέσει στην ουσία νοκ άουτ. Ωστόσο τώρα είναι η πιο κρίσιμη καμπή του Survivor 2024. Από την Κυριακή το Survivor γίνεται ατομική και τότε η Κατερίνα Δαλάκα θα πρέπει να είναι έτοιμη. Θα μπορεί όμως να αγωνιστεί;


Πηγή