Τεράστια ανατροπή για τον καύσωνα από τον Τάσο Αρνιακό – «Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες…»


Τεράστια ανατροπή για τον καύσωνα από τον Τάσο Αρνιακό – «Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες…»


Διαφ.


Καιρός σήμερα (13/06) – Τάσος Αρνιακός: Μπορεί σήμερα να είναι η πιο ζεστή μέρα του καύσωνα ωστόσο αυτό ισχύει για την μισή ημέρα, αφού στην βόρεια θα έρχουμε βροχές και καταιγίδες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό και τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», το μεσημέρι της Πέμπτης (13/06) αναμένεται να σημειωθούν αρκετές ισχυρές μπόρες στα βόρεια της Μακεδονίας, σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ελλάδα που ο καύσωνας αναμένεται να μας απασχολήσει για λίγες ώρες ακόμα.

Και λέμε για λίγες ώρες ακόμα διότι σύμφωνα και με τον Τάσο Αρνιακό από το πρωί της Παρασκευής (14/06) θα αρχίσει σιγά σιγά ο καύσωνας και αυτή η μουντάτα που τον συνοδεύει να φεύγει και θα επιστρέψουμε σε φυσιολογικές θερμοκρασίες για την επόχή.

Ωστόσο ο Τάσος Αρνιακός εφιστά την προσοχή στο Σαββατοκύριακο, διότι οι άνεμοι μετά από καύσωνα είναι επικίνδυνοι και μπορούν πάντα να προκαλέσουν ισχυρές πυρκαγιές. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr!


Πηγή